• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Tak się bawią w gimbusy

Status
Not open for further replies.

Czaku

Banned User
Reaction score
1
Seks-skandal w ostródzkim gimnazjum. Pięć dziewcząt zaszło w ciążę prawdopodobnie po grupowych orgiach. Orgiach, które przez samych uczniów określane są zabawą w słoneczko lub w gwiazdę.

Pięciuset uczniów i przez ostatnich osiem lat ani jednej młodej matki. W tym roku, nagle jest ich aż pięć. I choć dyrekcja nie widzi w tym nic nadzwyczajnego, w mieście aż huczy od plotek na temat orgii gimnazjalistów.

W zabawie według uczniów, wygrywa ten, który ostatni zakończy stosunek. I to właśnie w czasie jednej takich orgii miało zajść w ciążę pięć uczennic.

Ostródzki przypadek nie szokuje psychologów, którzy przyznają, że dzieci czerpią przykład z dorosłych. Prokuratorzy i policjanci bezradnie rozkładają ręce, bo uczennice powyżej piętnastego roku życia w sprawach łóżkowych przez prawo traktowane są jak dorosłe. Ale jak pokazuje ten przykład, do dorosłości brakuje im wiele.

co będzie za 10 lat??;) averatec dzięki za przypomnienie, świat zakończy istnienie zabawą w słoneczko
@down
to skoro tak możesz to czytać za zgodą rodzica :peace:

Last edited:
huh, chyba nieodpowiednie forum wybrałeś, bo tu siedzą 8-letnie dzieci : ) bez urazy, nie wszyscy, ja np. mam 9 lat

#edit
no przecież za 10 lat, już świata nie będzie, 2012:
Code:
exit(bob.getWorld("universe")->getGalaxy("milk way")->getPlanet("earth")->getHuman("koci94")->errorCode);

wtajemniczeni wiedzą, ile tak naprawdę mam

Last edited:
i co tu ciekawego twoim zdaniem? ze zaszły w ciąże? pff...

wiesz gimbus na myśl 'SEKS' mi ślinka leci i zapomina o realiach i zapomniał(zapomnieli) sobie kupić gumek ;'<

moze mieli ale pekly, pod tak wielkim cisnieniem xd w koncu to sloneczko

chyba chciałby uczestniczyć ^.^ a nie uczestniczył :$

nie obrażaj Technisia(mogę tak mówić? czy za bardzo pedalsko?), bo fakty są takie, że możesz mówić tylko za siebie : )

chyba chciałby uczestniczyć ^.^ a nie uczestniczył :$

Kto powiedział że bym nie chciał? W zasadzie chyba nie ma osoby która by nie chciała. Zresztą co ci do tego, Techniś zrobi co będzie chciał.

Status
Not open for further replies.
Back