• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tani hosting ots?

marcinek99097

Banned User
Reaction score
4
witam , próbował ktoś już Playxmaniac.com ? oferują dość tani hosting otsów o to ich cennik :

0-40Mb - 60 ,- PLN
41-60Mb - 120 ,- PLN
61-90Mb - 150 ,- PLN
>91 Mb – do negocjacji

@edit
Oczywiście tani pod względem tym ,że wszystko Ci wgrają , masz cały czas opieke nad serwerem i mam nadzieje ,że dobre zabezpieczenia :D

jak ktoś już coś miał u nich proszę o komentarz :D czy dobre czy co ? ;d i wgl xD

Last edited:
Oni sie zajmują raczej serwera mi CS, OTSy to jedynie dodatek więc na jakości supportu możesz się zawieść ;)

Support to jedno, drugie to watpliwa jakosc za taka cene, wydaje mi sie, ze zaloga tego hostingu nie orientuje sie za bardzo w tym jak wyglada zuzycie zasobow w przypadku ots

znaczy tak jeśli brać pod uwage sam sprzęt to w tych cenach spokojnie mieszczę się na dedykach w swoim zakresie , ale jeśli by tu była ogarnięta administracja i miał bym opieke i wgl to czemu nie :D

To są w miare realne ceny, spytaj się tylko co robią w przypadku ataków, żeby nie było tak że Ci wyłączą serwer w razie problemów.

Od wczoraj podjąłem współpracę z cuddihosting.pl i nie powiem lepiej niz w OTOS i taniej :>

Back