malolatt1990
New Member
- Reaction score
- 0
Widze ze usuneli mi poprzedni temat o DiraniRPG wiec zakładam nowy.
Zdecydowaliśmy że serwer DiraniaRPG będzie ze stałym expem x 3
Będą to 2 światy jeden Pvp drugi No-pvp
Mapa od 0
Addony robi się tylko i wyłącznie w grze nie można ich będzie kupić w Sms-shop. (Zrobienie ich bedzie poziomu rl tibi)
W sms shop zobaczycie tylko możliwość kupna Pacc na 7,30 lub 90 dni nię będzie nic innego w shopie zadnych addon items ,items, itp.
Chcemy stworzyć:
*własne Addony lecz do tego potrzebujemy ludzi (Zgłoszenia pisać w tym temacie.)
*Questy różnego rodzaju na poszczególną wyspe. (Potrzebni Skrypterzy)
*Portal (o Ots,tibi) do tego też potrzeba ludzi Forum juz powstalo : Otsnews24.net.pl za niedlugo otwarcie.
Co nam z tego wyjdzie ? Czy ots bedzie dobry ? czy bedzie niewypalem? Okaze sie w praniu.
Ja moge tylko mowic za Nas ze postaramy sie aby go zrobić jak najlepiej.
Dalej Szukamy Ludzi na Stanowiska ! Nie bede sie tu rozpisywał na jakie bo to pisalem wcześniej i tu w tym poście.Najlepiej Skrypterów ale również na inne stanowiska tez zostana wziete pod uwage.
Aktualny Team:
-Vienio (Grafik,Założyciel Projektu)
-Bojlerek (Mapper)
-Loynis (Główny Mapper)
-Michalekww (Mapper)
-Aqalix (Mapper)
-MuhaziR (Mapper)
-Nefastorris (Mapper)
-Thadel (WebMAster)
-Maniac100 (Pisarz)
-Kilex (Pisarz)
-Bockwurstpaule (Osoba Od Silnika)
P.S Rozmawialem z tymi osobami na temat zaplat itp, moja propozycja byla taka ze z pieniedzy z smsshop oplacamy dedyka a reszta idzie na team (Ja oczywiscie nie biore ani grosza) wiecie co uslyszalem : odpowiedz ze nikt nie chce pieniedzy. "Robimy to dla siebie" takie odpowiedzi padaly.
Wiec nie piszcie ile place itp. Reszta pieniedzy z sms shop jest na team kto bedzie chcial to otrzyma przynaleznosc.
Z Okazji Świąt Wielkanocnych Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego! I Mokrego Dyngusa!
Pozdrawiam Sebastian.
Zdecydowaliśmy że serwer DiraniaRPG będzie ze stałym expem x 3
Będą to 2 światy jeden Pvp drugi No-pvp
Mapa od 0
Addony robi się tylko i wyłącznie w grze nie można ich będzie kupić w Sms-shop. (Zrobienie ich bedzie poziomu rl tibi)
W sms shop zobaczycie tylko możliwość kupna Pacc na 7,30 lub 90 dni nię będzie nic innego w shopie zadnych addon items ,items, itp.
Chcemy stworzyć:
*własne Addony lecz do tego potrzebujemy ludzi (Zgłoszenia pisać w tym temacie.)
*Questy różnego rodzaju na poszczególną wyspe. (Potrzebni Skrypterzy)
*Portal (o Ots,tibi) do tego też potrzeba ludzi Forum juz powstalo : Otsnews24.net.pl za niedlugo otwarcie.
Co nam z tego wyjdzie ? Czy ots bedzie dobry ? czy bedzie niewypalem? Okaze sie w praniu.
Ja moge tylko mowic za Nas ze postaramy sie aby go zrobić jak najlepiej.
Dalej Szukamy Ludzi na Stanowiska ! Nie bede sie tu rozpisywał na jakie bo to pisalem wcześniej i tu w tym poście.Najlepiej Skrypterów ale również na inne stanowiska tez zostana wziete pod uwage.
Wzór:
Imie:
Doświadczenie:
Przykładowa Praca:
Imie:
Doświadczenie:
Przykładowa Praca:
Aktualny Team:
-Vienio (Grafik,Założyciel Projektu)
-Bojlerek (Mapper)
-Loynis (Główny Mapper)
-Michalekww (Mapper)
-Aqalix (Mapper)
-MuhaziR (Mapper)
-Nefastorris (Mapper)
-Thadel (WebMAster)
-Maniac100 (Pisarz)
-Kilex (Pisarz)
-Bockwurstpaule (Osoba Od Silnika)
P.S Rozmawialem z tymi osobami na temat zaplat itp, moja propozycja byla taka ze z pieniedzy z smsshop oplacamy dedyka a reszta idzie na team (Ja oczywiscie nie biore ani grosza) wiecie co uslyszalem : odpowiedz ze nikt nie chce pieniedzy. "Robimy to dla siebie" takie odpowiedzi padaly.
Wiec nie piszcie ile place itp. Reszta pieniedzy z sms shop jest na team kto bedzie chcial to otrzyma przynaleznosc.
Z Okazji Świąt Wielkanocnych Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego! I Mokrego Dyngusa!
Pozdrawiam Sebastian.