• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Team do DiraniaOT Exp x3 Client 8.54

Czy na naszym Projekcie maja sie pojawic traing roomy ?

• tak

Votes: 1 50.0%
  • nie

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
Status
Not open for further replies.

malolatt1990

New Member
Reaction score
0
Widze ze usuneli mi poprzedni temat o DiraniRPG wiec zakładam nowy.
Zdecydowaliśmy że serwer DiraniaRPG będzie ze stałym expem x 3
Będą to 2 światy jeden Pvp drugi No-pvp
Mapa od 0
Addony robi się tylko i wyłącznie w grze nie można ich będzie kupić w Sms-shop. (Zrobienie ich bedzie poziomu rl tibi)
W sms shop zobaczycie tylko możliwość kupna Pacc na 7,30 lub 90 dni nię będzie nic innego w shopie zadnych addon items ,items, itp.
Chcemy stworzyć:
*własne Addony lecz do tego potrzebujemy ludzi (Zgłoszenia pisać w tym temacie.)
*Questy różnego rodzaju na poszczególną wyspe. (Potrzebni Skrypterzy)
*Portal (o Ots,tibi) do tego też potrzeba ludzi Forum juz powstalo : Otsnews24.net.pl za niedlugo otwarcie.

Co nam z tego wyjdzie ? Czy ots bedzie dobry ? czy bedzie niewypalem? Okaze sie w praniu.
Ja moge tylko mowic za Nas ze postaramy sie aby go zrobić jak najlepiej.

Dalej Szukamy Ludzi na Stanowiska ! Nie bede sie tu rozpisywał na jakie bo to pisalem wcześniej i tu w tym poście.Najlepiej Skrypterów ale również na inne stanowiska tez zostana wziete pod uwage.

Wzór:

Imie:
Doświadczenie:
Przykładowa Praca:​

Aktualny Team:

-Vienio (Grafik,Założyciel Projektu)
-Bojlerek (Mapper)
-Loynis (Główny Mapper)
-Michalekww (Mapper)
-Aqalix (Mapper)
-MuhaziR (Mapper)
-Nefastorris (Mapper)
-Thadel (WebMAster)
-Maniac100 (Pisarz)
-Kilex (Pisarz)
-Bockwurstpaule (Osoba Od Silnika)

P.S Rozmawialem z tymi osobami na temat zaplat itp, moja propozycja byla taka ze z pieniedzy z smsshop oplacamy dedyka a reszta idzie na team (Ja oczywiscie nie biore ani grosza) wiecie co uslyszalem : odpowiedz ze nikt nie chce pieniedzy. "Robimy to dla siebie" takie odpowiedzi padaly.

Wiec nie piszcie ile place itp. Reszta pieniedzy z sms shop jest na team kto bedzie chcial to otrzyma przynaleznosc.

Z Okazji Świąt Wielkanocnych Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego! I Mokrego Dyngusa!

Pozdrawiam Sebastian.

P.S Rozmawialem z tymi osobami na temat zaplat itp, moja propozycja byla taka ze z pieniedzy z smsshop oplacamy dedyka a reszta idzie na team (Ja oczywiscie nie biore ani grosza) wiecie co uslyszalem : odpowiedz ze nikt nie chce pieniedzy. "Robimy to dla siebie" takie odpowiedzi padaly.

Po chuju... jebie wałkiem :peace:

Jest stosowny dział na forum, dla tematów tego typu.

Status
Not open for further replies.
Back