• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

TFS 0.4 - pytania

gepard15

New Member
Reaction score
2
Witam.
Mam kilka pytań dotyczących tego silnika.
A właściwie chodzi mi o jego kupno i o jego pliki.
A więc moje pytania:
- Jak najłatwiej kupić ten silnik - chodzi mi o to, że nigdy nie kupowałem nic za US$
Nie chce robić konta na paypal czy innych mam konto bankowe i chciałbym się dowiedzieć czy da jakoś rade.

- Czy jak kupię donators na 6 miesięcy i po 6 miesiącach moje konto nie będzie miało już tego przywileju to czy nadal mój silnik będzie licencjonowany ?
- Są tam 2 rodzaje tych tfs? Linux - Windows?
- Oraz czy silniki te posiadają pliku Source ?

Jeśli ktoś zna odpowiedz na choć jedno pytanie proszę o odpowiedz.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Tam masz dostęp do priv svn. Jestm tam tylko kod. Wersje tfsa są pisane na linuxa i windowsa. Po 6 miesiącach nadal możesz używać tfs (tylko, że starej wersji).

Z kupnem nie wiem jak jest mi zawsze kumpel kupował...

- Jak najłatwiej kupić ten silnik - chodzi mi o to, że nigdy nie kupowałem nic za US$
Nie chce robić konta na paypal czy innych mam konto bankowe i chciałbym się dowiedzieć czy da jakoś rade.
Nie kupujesz silnika, kupujesz dostęp do najnowszej wersji.
- Czy jak kupię donators na 6 miesięcy i po 6 miesiącach moje konto nie będzie miało już tego przywileju to czy nadal mój silnik będzie licencjonowany ?
Na to nie ma płatnej licencji, używać i modyfikować możesz zawsze. I kupisz premium, nie "donators".
- Są tam 2 rodzaje tych tfs? Linux - Windows?
Jest tam źródło.
- Oraz czy silniki te posiadają pliku Source ?
I tylko źródło.

Moderator - a gówno wie i jeszcze okłamuje.

Nie kupujesz silnika ani dostępu.
Gratisem za wsparcie otland jest dostęp do prywatnego SVN, z którego możesz pobierać źródła najnowszego TFS. Nie oznacza to, że w przypadku gdy ten TFS zniknie będziesz mógł żądaćzwrotu pieniędzy.

Co nie zmienia faktu że większość ludzi kupuje donatora aby mieć dostęp do SVN.

Dokładnie kula ma racje kupowanie. Dostępu do najnowszej wersji kodu wydawanej na licencji GNU jest niezgodne z jej regulaminem.

ale pierdziela
na otsoft za free spodniarze udostepniaja kazdy najnowszy rev
a wy chcecie ciezkie dolce bulic :pp

A teraz pytanie, czy pokazuje mi się jakaś zakładka nowa po kupnie premium, jak dostać się do nowych źródeł svn?

Kupujesz donatora tylko dla TFS'a 0.4 ?
Przecież tfs 0.4 jest ogólno dostępny

Nie on chce wspierać forum Otland, dlatego daje swoją dobrowolną i nie przymuszoną dotację.

Back