• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

TFS 0.4 pytanko o silnik

Status
Not open for further replies.

mrozek8

Member
Reaction score
9
silnik111.jpg

Odpaliłem ten silnik bez tworzenia bazy danych.
Okej pokazało na początku błąd ( ten checking software version) ( co on oznacza ? )
Jednak czy tak powinno być, że silnik się włączył ?
Jak dobrze pamiętam to prazy uruchamianiu wywalało błąd couldn't establish base ( bądź coś w tym stylu )

silnik111.jpg

Odpaliłem ten silnik bez tworzenia bazy danych.
Okej pokazało na początku błąd ( ten checking software version) ( co on oznacza ? )
Jednak czy tak powinno być, że silnik się włączył ?
Jak dobrze pamiętam to prazy uruchamianiu wywalało błąd couldn't establish base ( bądź coś w tym stylu )

sqlite bucu

mam w bazie danych sqlite:)

EncryptionType mam sha1

Tak mi pokazał silnik więc tak dałem.

i? jak zrobiles sobie slite to chula albo to albo baza , a tak wgl to masz syfa lepiej kup donatora ;d

Drogi kolego @up
1. Napisałem, że nie mam stworzonej bazy danych, a mimo to silnik odpalił, a nie powinno być przypadkiem couldn't establish database ?

2. Dopiero drugie pytanko jest o ten błąd z wersją więc ocb z tym ?

Poza tym po co mam kupować donatora jeśli chcę sam silnik ?:D

ps
Chciałem TFS 0.3.6 pod tibie 8.60 ale niestety już go tutaj na forum nie ma, bo był w dziale Codes C++, wystarczyło przebudować projekt w dev c++

glupolku masz baze danych tylko nie mysql a sqlite, ktore jest w 1 pliku, w folderze gdzie znajduje sie plik wykonywalny

ps mam nadzieje ze to troling :$

Drogi kolego @up
1. Napisałem, że nie mam stworzonej bazy danych, a mimo to silnik odpalił, a nie powinno być przypadkiem couldn't establish database ?

2. Dopiero drugie pytanko jest o ten błąd z wersją więc ocb z tym ?

Poza tym po co mam kupować donatora jeśli chcę sam silnik ?:D

ps
Chciałem TFS 0.3.6 pod tibie 8.60 ale niestety już go tutaj na forum nie ma, bo był w dziale Codes C++, wystarczyło przebudować projekt w dev c++

1. kurwa mac, bo baza sqlite jest w pliku i juz dawno jest 'zrobiona'.
2. jaki blad? to jest tylko informacja, gtfo

Ach właśnie głównie o to mi chodziło o tą informację:D

No tak nie zauważyłem, że tam jest sqllite zamiast mysql :D

Dobra prosiłbym o zamknięcie tematu.

Status
Not open for further replies.
Back