• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[TFS 1.X] Flash Client + ACC Maker (Dev Environment)

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329
I finished cleaning up and containerizing my flash client website for release:

This is designed to work with this branch of TFS:
Downgraded from 10.98 to 10.79 (crit and mana/life leech removed)

This is basically what I use as a development environment for my OT project.
Having a client available at all times in a browser just makes things easier for me to create and test stuff.
While the protocol has been downgraded, it is designed to stay up-to-date with the latest TFS commit in every other way.

Please note that this is not suitable for a production environment at all:
  • The client does not work in firefox (click to activate will not go away, use chrome instead)
  • You need to click allow flash all the time because flash is deprecated and will be removed from browsers soon.
This makes for a garbage experience for users in a production environment.

Follow the steps in the repository to install and use it.
Enjoy!





Edit: If anyone's got 10.98~ flash binaries send them my way and I'll use that instead.
 
Last edited:

Doctorseven1

New Member
Joined
Mar 15, 2020
Messages
1
Best answers
0
Reaction score
0
hi friend i know this is not the right place but i am looking for the Engine with everything under Tibia 10.10, could you refer me to some Post so that I could download the server without a virus?
Post automatically merged:

because I'm looking and looking and can't find it, again sorry for not the right place to write it
 
OP
Leo32

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329
No, this isn't the right place to ask this.



You can find 8.60 and 7.72 downgrades on github, or you can search for a data-pack with the right protocol you want here - that's about it.
 
OP
Leo32

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329
Here is a branch with changes specifically for using this implementation as a test environment:

The map has all special tiles with different areas to test different things.
It is populated with items/corpses/resources on startup()

So it should have everything you need at your fingertips to test changes, scripts, etc:


While it will always lack the protocol game differences of the main TFS branch.
It's usefulness is in its immediate availability via a new tab.
 

Il Knight

Veteran OT User
Joined
Dec 1, 2014
Messages
606
Best answers
6
Reaction score
292
Location
Spain
Hi leo! what do i need to use this with tibia 10.98?
the minimap is working?
 
Last edited:

Il Knight

Veteran OT User
Joined
Dec 1, 2014
Messages
606
Best answers
6
Reaction score
292
Location
Spain
I finished cleaning up and containerizing my flash client website for release:

This is designed to work with this branch of TFS:
Downgraded from 10.98 to 10.79 (crit and mana/life leech removed)

This is basically what I use as a development environment for my OT project.
Having a client available at all times in a browser just makes things easier for me to create and test stuff.
While the protocol has been downgraded, it is designed to stay up-to-date with the latest TFS commit in every other way.

Please note that this is not suitable for a production environment at all:
  • The client does not work in firefox (click to activate will not go away, use chrome instead)
  • You need to click allow flash all the time because flash is deprecated and will be removed from browsers soon.
This makes for a garbage experience for users in a production environment.

Follow the steps in the repository to install and use it.
Enjoy!





Edit: If anyone's got 10.98~ flash binaries send them my way and I'll use that instead.

10.99 flash
 
OP
Leo32

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329
That is not the flash binaries.
It is the pseudo-code from decompiling the binaries.

You cannot use this to recompile the flash client, so they are purely for reference purposes when building your own client.
 
Last edited:
OP
Leo32

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329
Yep, you've gotta allow flash for 127.0.0.1:
1585553909158.png

If this is the first time enabling flash - it won't be there
you will need to click Site Settings (above) and enable it there:
1585552386576.png
 
Last edited:

Syntax

Developer
Joined
Oct 10, 2007
Messages
2,859
Best answers
0
Reaction score
228
Location
Texas
@Leo32 I think I have the actual binary. I also have scripts to mess with the pcode to remove the click to focus message.
I'll look through my computer and post anything useful here.

edit: found it, just need to wipe credentials from the code
Post automatically merged:


Here's the logic:

Here's the actual dump:

The 10.96 client is in there. The ffdec exe in there should work, you'll have to pull the patching logic out of the index.js file.

Using that pcode setup you can do pretty much anything to the client, just takes some fiddling and exploring.

JavaScript:
module.exports = [

  // Replace CipSoft RSA with Open Tibia RSA
  {
    class: 'shared.cryptography.RSAPublicKey',
    path: './cache/patches/scripts/shared/cryptography/RSAPublicKey.as',
    reference: './cache/patches/scripts/shared/cryptography/RSAPublicKey.pcode',
    pcode: 'RSAPublicKeyModulus.pcode',
    regex: /PUBLIC_MODULUS:String\s?=.*method body index:\s?(\d+)/,
    pcodeRegex: /findproperty Qname\(PrivateNamespace\(null,"(\d+)"\),"PUBLIC_EXPONENT"\)/
  },

  // Remove Focus Notifier
  {
    class: 'tibia.game.FocusNotifier',
    path: './cache/patches/scripts/tibia/game/FocusNotifier.as',
    reference: './cache/patches/scripts/tibia/game/FocusNotifier.as',
    pcode: 'RemoveFocusNotifier.pcode',
    regex: /public function show\(\) : void[^]*?\/\/ method body index: (\d+)/
  }

];
Sorry for the code mess, it wasn't meant for the public. Glad this could be of use to someone.
 
Last edited:
OP
Leo32

Leo32

Getting back into it...
Premium User
Joined
Sep 21, 2007
Messages
918
Best answers
13
Reaction score
329


That's hot.
Appreciate it 👍
 

Il Knight

Veteran OT User
Joined
Dec 1, 2014
Messages
606
Best answers
6
Reaction score
292
Location
Spain
@Leo32 I think I have the actual binary. I also have scripts to mess with the pcode to remove the click to focus message.
I'll look through my computer and post anything useful here.

edit: found it, just need to wipe credentials from the code
Post automatically merged:


Here's the logic:

Here's the actual dump:

The 10.96 client is in there. The ffdec exe in there should work, you'll have to pull the patching logic out of the index.js file.

Using that pcode setup you can do pretty much anything to the client, just takes some fiddling and exploring.

JavaScript:
module.exports = [

  // Replace CipSoft RSA with Open Tibia RSA
  {
    class: 'shared.cryptography.RSAPublicKey',
    path: './cache/patches/scripts/shared/cryptography/RSAPublicKey.as',
    reference: './cache/patches/scripts/shared/cryptography/RSAPublicKey.pcode',
    pcode: 'RSAPublicKeyModulus.pcode',
    regex: /PUBLIC_MODULUS:String\s?=.*method body index:\s?(\d+)/,
    pcodeRegex: /findproperty Qname\(PrivateNamespace\(null,"(\d+)"\),"PUBLIC_EXPONENT"\)/
  },

  // Remove Focus Notifier
  {
    class: 'tibia.game.FocusNotifier',
    path: './cache/patches/scripts/tibia/game/FocusNotifier.as',
    reference: './cache/patches/scripts/tibia/game/FocusNotifier.as',
    pcode: 'RemoveFocusNotifier.pcode',
    regex: /public function show\(\) : void[^]*?\/\/ method body index: (\d+)/
  }

];
Sorry for the code mess, it wasn't meant for the public. Glad this could be of use to someone.
with this can we move to 10.98 right?
 
Top