• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

tfs0.3.5pl1 - potrzebny skrypt.

Saint The Ghost

New Member
Reaction score
0
Witam pilnie potrzebuje skryptu na Svargrond Areny pod tfs 0.3.5pl1
Skrypty pod poprzednie wersje tfs nie działają i tylko mi ots buguja. Za pomoc Reput. ;)

Napisałem ci "reput" naucz się czytać...
Akurat tobie nie mam zamiaru płacić za opcje kopiuj & wklej bo wiem że sam tego skryptu nie styrałeś...

Ale sam go poprawil, zeby w ów wersji smigal poprawnie, je? Skoro to tylko c&v dla Ciebie to sam to zrob.

sam go zrobilem bo ten gesiora to jest jedno wielkie gowno, idz na tynora.com wbij 30 lvl i zobacz, ze jest zupelnie jak na rl, a od strony technicznej XX razy lepiej, wiec pysk kapucynie, pozatym za reputa to ja moge dac do pyska, po co mi te reputy?

No chyba że tak ;D
Oczywiście że przed napisaniem tego posta prubowałem sam to zrobić ale efekt tego był ( zupełnie nie wiem dlaczego ) że WSZYSTKIE potwory nie tylko te z areny nie umieraly po stracie hp tylko staly caly czas...

Gdybym miał windowsa to bym poprostu skopiował z jakiegoś ots 8.5 ten skrypt ale że mam debiana to sprawa wygląda troche inaczej...

@up
Jeżeli sam go zrobiłeś to sorry ;)
A ten skrypt gęsiora nie jest wcale zły bo na poprzednich wersjach tfs mi normalnie działał..

@up
Jeżeli sam go zrobiłeś to sorry ;)
A ten skrypt gęsiora nie jest wcale zły bo na poprzednich wersjach tfs mi normalnie działał..

Hehe, jak ktos powiedzial - u Gesiora jak cos dziala to jest dobrze, niewazne jak do tego doszedl - ale nie chodzi o to, ze cos dziala, zobacz na onLogin gesiorowe, kazda postac logujaca sie dostaje 33~ storage rowne 0, pytanie po co? Wiesz ile to miejsca zajmuje przy duzej ilosci graczy? Albo dlaczego creaturevent arena jest dla kazdego gracza, a nie dla 30 potworow?

No niby prawda.. ale jak by nie patrzeć większość ots ba! prawie wszystkie stoją na gęsiorowskim acc... a z jego skrypótw też korzysta niemała liczba graczy nie..?

A to nowość, poprawnosc skryptu .lua zalezy od systemu? hmmm...

Ehh.. nie o to mi chodzi... nie wiem jak wy ale ja w silniku tfs0.3.pl1 nie mam na przykład pliku global.lua.. a w skrypcie gęsiora jest wymagane żeby go mieć...

No niby prawda.. ale jak by nie patrzeć większość ots ba! prawie wszystkie stoją na gęsiorowskim acc... a z jego skrypótw też korzysta niemała liczba graczy nie..?

Co do acc makera to sie zgodze, bo Gesior nie ma na konkurencji (narazie!), ale wiekszosc osob znajacych sie na rzeczy edytuje tego acc makera ;) Przyklady:
Code:
Account maker by Gesior. Layout by CipSoft GmbH, modifications by slawkens.
© 2009 KaczooH OTS 8.42, Account Manager by Gesior, edited by KaczooH

Sam tez duzo zmienilem, a zamierzam zmienic jeszcze wiecej bo Chojrak dzisiaj ciekawa rzecz pokazal :)

Btw, nie zrozum mnie zle, ze tak krytykuje Gesiora bo jakby nie patrzec to troche tego zrobil, no ale tylko tak punktuje pare rzeczy.

Tak, bo nikt inny nie rusza dupy, zeby napisac cos, a jak napisze cos porzadniejszego to na wlasny uzytek (na sprzedaz, a nie public), a Gesior'a acc i skrypty sa naprawde ramozerne :/

Co do acc makera to sie zgodze, bo Gesior nie ma na konkurencji (narazie!), ale wiekszosc osob znajacych sie na rzeczy edytuje tego acc makera ;) Przyklady:
Code:
Account maker by Gesior. Layout by CipSoft GmbH, modifications by slawkens.
© 2009 KaczooH OTS 8.42, Account Manager by Gesior, edited by KaczooH

Sam tez duzo zmienilem, a zamierzam zmienic jeszcze wiecej bo Chojrak dzisiaj ciekawa rzecz pokazal :)

Btw, nie zrozum mnie zle, ze tak krytykuje Gesiora bo jakby nie patrzec to troche tego zrobil, no ale tylko tak punktuje pare rzeczy.

No to akurat każdy zmienia bo nigdzie w sieci nie znajdziesz acc makera gotowego akurat pod twojego ots ;s

Account Maker Gesiora jest cały do przepisania. ;) "Burdel" w kodzie, błędy itp. :(

Konkurencja nadchodzi. ;)

Mmm, te tabelki gesiorowe :D

Moze idealny nie jest, ale chlopak jednak troche sie napracowal i UDOSTEPNIL swoja prace, dzieki czemu teraz wiekszosc uzywa tego AAC, a nie niewiadomo czego. To, ze teraz mu sie nie chce nad tym pracowac to inna sprawa i chyba kazdy go rozumie.

A konkurencja sie przyda. Bardzo.

No to akurat każdy zmienia bo nigdzie w sieci nie znajdziesz acc makera gotowego akurat pod twojego ots ;s
Wiec rozroznij noobow, ktorzy po prostu napisza "and by |OWNEROTS|", bo zainstalowali aac od tych, ktorzy naprawde cos zmienili w kodzie.

Jak to niewiadomo czego? Istnieje przecież bardzo dobry Nicaw.
Prawda jest taka, że prawie wszyscy używają go z powodu wbudowanego skryptu sms shopu.

nie potrzeba duzo zeby zrobic nicawa pod sms shop. Mi osobiscie sie on nie podoba, nie znam sie na php ale chyba ciezko by bylo zrobic takie np rozwijane tabelki itp.

@spec, fajna loteria na tynorze:
Code:
Every 1h, one online player receives an addon doll!
The last winner is: Zal Mi Tego Serva
Congratulations!

Rozwijane menu? Jedno polecenie z biblioteki jQuery.
Code:
$("#id ukrytego menu").toggle();

Chojrak.... to jest trudne. Trzeba otworzyc manuala ;p

Back