• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tibia 8.6 problem z odpaleniem silnika po edycji mapy

kajko

New Member
Reaction score
0
Witam!

Chcę zrobić ots evo ktory za główne city ma mieć thais , wiec ściągnąłem sobie rl mape powycinalem wszystko i zostawiłem samo thais. Zadowolony bo wycinanie innych terenow zajelo mi 10 minut odpalam silnik , wszystkie skrypty sie laduja , zaczyna sie ładowanie mapy i dalej nic nie idzie.

Poprostu jak by nie czytało mapy nie ma żadnego komunikatu , używam tfs'a.
Powycinałem kawałki reszty mapy miasta itd , uruchomiłem ots wszystko działa prawidlowo nastepnie , pododawalem takie duperele jak tabliczki itd uruchomilem i nie działa.

Pytania:
1.Czemu tak sie dzieje? moge to jakos naprawic zebym mogl uruchomic ots i biegac po moim thais???
2.Znacie moze jakies inny sposoby na zdobycie samego miasta thais tak zeby silnik sie uruchamial i ladowal sie do konca? Moze kiedys sami robiliscie podobny projekt i mozecie sie nim podzielic?

Tutaj macie ss z konsolki ( i tak juz jest przez 135 minut) mapa wazy 1.5mb , i nic sie nie dzieje tylko mryga " _ " w konosli

Hosting Zdjęć-silnik sql.bmp

Proszę o pomoc i o wyrozumiałość gdyż pierwszy raz spotykam sie z tym problemem a "google" mi nie pomoglo w rozwiazaniu problemu.

Back