• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tibia - Zuzycie CPu

Ja nie wiem, że ludzi boli sprawdzać takie rzeczy w google. Jakby miał problem z jakimiś typowym błędem czy coś to okey..

Optymalizacja i odchudzanie XP - Searchengines.pl
Nie wiem czy masz XP bo cholernie, dużo informacji podałeś, ale może przyda się (p.s. znalezione w 1 linku w google).

Krótko mówiąc, on szuka debila który za niego po googluje, a on w tym czasie sobie pogra w tibie....

Krótko mówiąc, on szuka debila który za niego po googluje, a on w tym czasie sobie pogra w tibie....

czyli właśnie stwierdziłeś, że jesteś tym debilem ?:D

#temat

autor pewnie nie chce byleczego pierwszego tylko myśli, że jest wiele opcji i że my znamy najlepszą

Zool Ty to kurwa życiowe problemy poruszasz na tym forum... Na 99% swoich zajebistych pytań odpowiedź znajdziesz na takiej stronie Google :) jest to dosyć nowa strona więc masz prawa jej nie znać, ale uwierz że tam znajdziesz dużo informacji ;)

Brak milosci dla DDG? :(

20121111164002363.png

Back