• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

TibiaCam 8.6

Verdis

Ciekawy świata.
Reaction score
9
Witam,
proszę Was o pomoc, gdyż nie mogę znaleźć w internecie TibiaCam pod 8.6, znalazłem pod inne wersje ale podczas otworzenia programu nie odczytuje mi tibia.
Serdecznie proszę o pomoc..

Omg, boże ludzie przestańcie wkońcu pomagać kompletnym idiotom, którzy nawet w google nie potrafią wpisać prostej frazy.
Potem każdy się dziwi, że w sieci jest 2k noob otsów. A po kązdym z nich jest 500 płaczy na jakims forum, że dziecko wysłało sms za 50zł a ots padł po 1 dniu.
Interweniuję, przestańcie pomagać bezmózgom. Niech nadejdą wkońcu te czasy gdy ktoś doświadczony user stawia otsa 9.8 a nie gównix co chce zarobić 50 zł i stawia gówno 8.6

Omg, boże ludzie przestańcie wkońcu pomagać kompletnym idiotom, którzy nawet w google nie potrafią wpisać prostej frazy.
Potem każdy się dziwi, że w sieci jest 2k noob otsów. A po kązdym z nich jest 500 płaczy na jakims forum, że dziecko wysłało sms za 50zł a ots padł po 1 dniu.
Interweniuję, przestańcie pomagać bezmózgom. Niech nadejdą wkońcu te czasy gdy ktoś doświadczony user stawia otsa 9.8 a nie gównix co chce zarobić 50 zł i stawia gówno 8.6

Ale on tylko szuka TibiaCama ...

a ostatnio pisałeś takie rzeczy:

Wiecie coś na temat nowego nadchodzącego bota (podobno jakiś super programista tworzy) bot rzekomo ma być bardziej zaawansowany niż neo/ibot. Tyle ja wiem na temat tego (źródło z którego to wyczytałem to był torg temat ibota strona 315) Niestety dubler nie pisze nic więcej na ten temat i dlatego się zwracam do was z tym pytaniem.

mądralo

#temat
tibiacam jest open source chyba, a bynaCam ma virusa (dlatego też potem nie kontynuowano projektu)... xD Mam czystego jeśli chcesz to prv, ale chce jakiś symboliczny dolar czy coś xD

tibiacam jest open source chyba, a bynaCam ma virusa (dlatego też potem nie kontynuowano projektu)... xD Mam czystego jeśli chcesz to prv, ale chce jakiś symboliczny dolar czy coś xD

TibiaCam nie jest open source, a BynaCam w wersji pod tibie 8.6 nie miał wirusa.

P.S.
Dolara nie będzie.
Download
Skan

TibiaCam nie jest open source, a BynaCam w wersji pod tibie 8.6 nie miał wirusa.

P.S.
Dolara nie będzie.
Download
Skan

bynacam miał virusa, któregoś tam dnia po wyjściu 8.6 podmienili pliki i były z virusem, pierwsze versje były czyste, ale następne już nie.

co do tibiacam to blackd przypadkiem nie dawał source dla tibiacamów 8.54-9.46?

a co do dolara to masz hunted'a

A później ktoś szuka informacji w google i w 8 na 10 tematach jest " szukaj w google " albo " było temat wyżej "

Back