• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

TNP Owned!

Code:
502 Bad Gateway
nginx

Co jest kurwa??

@edit
Myślałem, że tylko u mnie to jest.

Brawa! Koniec supportu dla 90% OTS <20 graczy :D.

Tu macie napisane co i jak... wyznania Uncrossa ;d
jsnimv.png

No to pogoda na najbliższy tydzień jest prosta.

Od wschodu nadchodzą burzowe chmury, spodziewane są duże opady noobów nawet do 3ml na godzinę.

Zrobią backupa i tyle będzie, więc nie wiem po co w ogóle ten temat został założony.

a można sfejkować polisz board na japan board ??
przez jakiś czas pomoże, albo będziemy porozumiwać się morsem ??

Ludzie sie zapominajá od czego ten board i te cale forum jest. To nie forum Tylko dla ciebie "phoenix" "kulfon".

Te forum jest o "OPEN TIBIA" to ze jest tu Dzial Polish board to nie znaczy ze tylko dla Polakow co chcá gadac Jak Gotowac jedzenie.

Patrze na niekture debilne posty, ludzie sie tu uwazaja za jakis bogow myslá ze wiedzá wszystko. A prawda jest taka robiá sami z siebie pajacow.

TE FROUM jest dla Wszystkich i do POMOCY TEZ. I jak sie to komos nie podoba to najlepiej nie pisac nic. Bo pamietajcie, sami pokazujecie innym ze macie 0 respetku dla innych, i nie warto nawet z niekturymi tu gadac.
Wiec pisanie postuw typu idz se na tnet czy Wypierdalaja Etc. Robi sie zalosne. Nic tym nie pokazujecie, tylko moze to ze brak kultury i was rodzice zle wychowuja.

Sorry, ale taka jest prawda.

//Anco

Ludzie sie zapominajá od czego ten board i te cale forum jest. To nie forum Tylko dla ciebie "phoenix" "kulfon" i "Fedake".

Te forum jest o "OPEN TIBIA" to ze jest tu Dzial Polish board to nie znaczy ze tylko dla Polakow co chcá gadac Jak Gotowac jedzenie.

Patrze na niekture debilne posty, ludzie sie tu uwazaja za jakis bogow myslá ze wiedzá wszystko. A prawda jest taka robiá sami z siebie pajacow.

TE FROUM jest dla Wszystkich i do POMOCY TEZ. I jak sie to komos nie podoba to najlepiej nie pisac nic. Bo pamietajcie, sami pokazujecie innym ze macie 0 respetku dla innych, i nie warto nawet z niekturymi tu gadac.
Wiec pisanie postuw typu idz se na tnet czy Wypierdalaja Etc. Robi sie zalosne. Nic tym nie pokazujecie, tylko moze to ze brak kultury i was rodzice zle wychowuja.

Sorry, ale taka jest prawda.

//Anco

Osobiście nigdy nie pisze żeby wypierdalali na tnp. Tylko jak coś wiem to staram sie pomóc, tamten post to mały żarcik, więc nie bierz tego tak do siebie ;d

Uncross odszedł z administracji forum Tnet.pl
Na pożegnanie żeby wszystko go zapamiętali, pousuwał co się da.
Tylko, że nic mu to nie da, bo zrobią bacup i wszystko wróci do wcześniejszego stanu.

!up black up'a tylko z powodu jednego tematu...
przeciez on nic takiego wcale nie napisal ... jedynie to ze paru adminow chcialo rozpierdolic tnp

Wystarczy usunac temat :|

Back