• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Trwa zamykanie systemu bla bla..

Status
Not open for further replies.
Dobra za 5h się przeskanuje cały system kasperskim, to wam powiem czy dał radę. :D

Dobra za 5h się przeskanuje cały system kasperskim, to wam powiem czy dał radę. :D

Na cholere bierzesz ruskie klucze z darkwarez ?! Za 3 dni przestaną działać !
Weź 30 dni testu, będzie działało dokładnie tak samo :) A potem następne 30 dni...

I tak nie działał ruski klucz, niestety nie udało mi się przeskanować też kasperskim. Nie będę siedział i się patrzył 5h jak się skanuje komputer, żeby mi nie wyłączył kompa. Przesiedziałem ponad 2h, odszedłem po 5 minutach wróciłem zresetował się pf.

Da się zrobić coś, żeby wszystkie procesy stały w miejscu, a żeby kasperski pracował? Dr web szczepionka czy jakoś tak oferuje takie coś, lecz ten shit mi nie działa i jest słaby, wolę kaspera.

Last edited:
wrzuć dysk do innego kompa i przeskanuj
sprawdź w trybie awaryjnym czy się da

Plytka z kasperskim jest chyba bootowalna z jakims skanerem. Testnij.

Zaraz zobaczę, skanowałem combofixem o to log jakby ktoś chciał zerknąć:

Wklejka #470334 | Wklej.org

Daję tak gdyż: The text that you have entered is too long (48040 characters). Please shorten it to 37500 characters long.

############

Okey, kaspersky dał radę oraz znalazłem, tego co spowodował tyle zamieszania, jest to silnik umiejszony na tnecie tzw. Moon ots 8.54 ( Data pack). Dokładniej evolutions.otbm, zmienione na evolutions.exe. Lecz mapę wczytywało, razem z tym syfem.

81512570123884462651.jpg

###dokładne info
2011-02-05 00:52:31 EVOLUTIONS.EXE Kontrola aplikacji Zezwolono: IE_Associations Odczyt hkey_users\S-1-5-21-1078081533-1343024091-839522115-1003\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\POLICIES\ASSOCIATIONS\DefaultFileTypeRisk IE_Associations

Dziękuje wszystkim za pomoc, można zamknąć.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back