private svn nie był moim zarządzeniem, więc zejdź na ziemię. co bym zrobił? albo nic, bo w 70% rzeczy to MY jesteśmy pierwsi (8.31, 8.40[ode mnie Remere dostał items.xml], 8.41) albo kopiował z private, bo nie wiem czy wiesz, ale jestem developerem, a nawet gdybym nie był, załatwiłbym sobie dostęp :thumbup:
wyjebać? dlatego nie mam admina- talaturen się boi, że zbanuje połowę użytkownikówa mówiąc "nikt nie raczy mi pomóc" miałem na myśli tych, co są, a nie nowych, których, tak nawiasem, w każdej chwili mogę mieć.
nt. Twojej ponownej kandydatury do tfs dev team odpowiedzialem Ci w tym temacie (kaczooh może potwierdzić Twoje zachowanie, bo jeszcze we dwóch swego czasu o tym dyskutowaliśmy i Cię obgadywaliśmy)
Twoja krytyka jest trochę mało konstruktywna, ale na pewno bardziej przekonująca oraz wykazująca ten grosz respektu, niż od innych, dziękuję.
zastanawia mnie kim jesteś, że tak się unosisz... już raz w jednym miejscu powiedziałem- z anonimami się kłócić nie będę, tym bardziej polakami, bo tylko nasi rodacy są na tyle odważni, by schować swoją twarz i zgrywać, jak to w slangu nazwał: "kozaka".
ja (1300++ commitów z czego przyznam się, że z 500 to spamy, ale wolę testować & naprawiać błędy u siebie na dedyku, niż lokalnie- szybciej leci np. kompilacja, a u mnie też nie działa gdb), talaturen (50-100 commitów), kiper (20 commitów), kornholijo (2 commity), lithium (15 commitów), nightmare (10 commitów) i non-dev: themask (3 commity), fare-fray (0 commitów).
#kaczooh:
jaką mam gwarancje Twojej aktywności?![]()
Dlugo by zajelo np patchowanie np output message z otserv czy tez na nowo reconnect db ? tam nie ma crashow przez output message remere ponoc jak czytalem mowil ze 20 razy patrzyl w ten kod i nie bylo tam powodu do jakiego kolwiek crasha.
Z reconnect tez nikt z otserv nie ma zadnych problemow.