• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

update 0.3.6 --> 0.4

Drakos1337

Ubuntu :*
Reaction score
1
Witam , chciałbym zmienić silnik z 0.3.6 na 0.4 . Teraz takie pytanie do was dużo się zmieniło w funkcjach 0.4 ? będę musiał wszystkie skrypty przerobić czy raczej nie ma zbyt dużej różnicy

Pozdrawiam

Witam , jeszcze jedno pytanie czy 0.4 ma buga z traceniem połączenia mysql ? bo ostatnio gdzieś chyba ktoś miał z tym problem .

tak tylko ja jeszcze nie mam 0.4 wiec co piszesz że mój ? pytam się na przód bo widziałem już takie tematy nie chce zmieniać na gorszy :)

tak tylko ja jeszcze nie mam 0.4 wiec co piszesz że mój ? pytam się na przód bo widziałem już takie tematy nie chce zmieniać na gorszy :)

Okej, to nei Twoj, juz ok sorry, przepraszam. 0.4 > 0.3.6

to czytaj tematy a nie tylko tytuly.

Back