• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

usuniety dokument tekstowy

experienced

Intermediate OT User
Reaction score
102
siamanaczko
tak bez owijania w bawelne jaki jest program pewny ktorym odzyskam plik txt
bo juz tyle programow przerobilem i chuk
i chodzi mi o program gdzie mozna szukac wedlug nazwy ze wpisze se nazwe tego pliku usunietego i kij
bo takto inne programy wyszukuja tysiace plikow na calym dysku zamiast tego co chce ;/

raczej nie ma możliwości odzyskania tego pliku skoro już go nie ma na dysku twardym

na przyszłość radzę robić regularne backupy

Nie ma go w indeksie, jakbyś Scooty nie wiedział, żaden plik podczas tak zwanego usuwania nie jest usuwany. Podczas operacji kopiowania, bądź po prostu tworzenia nowych plików te jakby wolne miejsce na dysku jest po prostu nadpisywane.

Nie ma go w indeksie, jakbyś Scooty nie wiedział, żaden plik podczas tak zwanego usuwania nie jest usuwany. Podczas operacji kopiowania, bądź po prostu tworzenia nowych plików te jakby wolne miejsce na dysku jest po prostu nadpisywane.

no nie wiedziałem o tym :D

dzięki, że mnie podedukowałeś

Ale jakoś wasze teoretyczne gadanie nic mu nie daje, więcej praktyki chłopaki. Ja bym spróbował tym programem, Recuva - Undelete, Unerase, File and Disk Recovery - Free Download - oczywiście, włącz sobie tryb głębokiego skanowania i wszystko przywróć na pulpit. Później wystarczy funkcja szukaj.

Tylko, że post (wydaje mi się) ma 2 dni, więc przez ten czas na pewno ściągałeś, kopiowałeś, usuwałeś itd., więc prawdopodobieństwo odzyskania danych jest niższe niż wcześniej - oczywiście bez specjalistycznego sprzętu.

@down: ale z ciebie murzyn, daj wszystkie pliki =)​

Last edited:
aff Alehopper ten program co dales to nawet nie wyszukuje txt dokumentow tylko mozna wybrac ze wordow i excela itp ;/
pomocy !:[

pany znacie jeszcze jakis

Last edited by a moderator:
Back