• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Usuwanie sie ots?

manniak

New Member
Reaction score
0
Juz drugi raz zdarzylo mi sie ze skompilowany ots po paru godzinach wracam do domu, sprawdzam i w folderze z otsem niema otsa, usunely sie wszystkie pliki wraz z folderem data (czyli caly ots) no i znowu wrzucilem wszystkie pliki, pomyslalem przypadek ale teraz znowu wszystkie pliki sie stamtad usunely, pozmienialem wszystkie hasla, zrobilem reinstalke i chce skompilowac na nowo? Ale moze wiecie dlaczego tak sie stalo? Czy to jakis shell? wirus? slabe haslo pma? Itp?

Co o tym sądzicie? Jak to mozliwe? bo gosciu wbija i sie smieje ze bedzie mi otka usuwal, a ja niewiem jak to naprawic :/ a haslo do pma mam trudne

No ale ots mam skompilowany na Linux SQL, wiec pma potrzebne :/

Diath, nie rozumiem? Post nie na temat twoj chyba ?XD

co ma pma do daty ? Ludzie, kurwa, pomyslcie czasem.

Jak zrobiles re-install serwera i nadal masz ten blad to polecam przeskanowac komputer Stawiam 99% na keyloggera

Niemam keyloggera, kolejny raz powtarzam silnik stoi na VPS - Linux - Debian, (Kentana 3.0) - SQL

Wiec od czego to moze byc? luka w silniku? watpie...

Pma do usuwanie sie serwera ma wiele (shellcode)

Omg niemam account makera nawet wgranego...

Co to jest shellcode? Oczywiscie, ze wiem, ale ta wiedza nie pozwala mi rozwiazac mojego problemu.

dobra, zamknijcie temat bo widze ze i tak nieumiecie pomoc. Averatec czytaj posty...

widocznie mnie troche ponioslo, ale juz sobie z tym poradzilem, juz niedlugo napisze posta ktory bedzie newsem jak zostal usuniety mi ots

Last edited by a moderator:
Back