• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Vocations

Skoczi

New Member
Reaction score
0
Siema , mam problem z vocations.xml gdyż po restarcie kompa chcąc odpalic serwa wyskoczył mi taki błąd

Code:
[19/09/2012 18:58:34] [Warning - Vocations::loadFromXml] Cannot load vocations file.
[19/09/2012 18:58:34] Line: 1049, Info: Extra content at the end of the document

[19/09/2012 18:58:34] > ERROR: Unable to load vocations!

Gdy np. usune coś linijki z 1049 zmniejszają sie na 819 pozniej znowu coś przerobie i znowu zmiana na mniejszą linijke. proszę o pomoc

Masz w ogóle plik vocations.xml w katalogu XML ?
Jak tak, to spróbuj podmienić na inny ;p

Oczywiscie ,ze mam ale nie mam zamiaru nic podmieniać gdyż w vocations posiadam 280 vocek , więc troche niezręcznie mi teraz to wymieniać. ;)

naucz się po angielsku to może zrozumiesz, ja pierdole, przejdź do linijki 1049 i zobacz czy dobrze nawiasy pozamykałeś

@UP
Juz mnie irytujesz człowieku , umiem angielski i dobrze wiem co jest napisane , ale nigdzie nie ma błedu tępaku. Co temat widze ,ze bezsensownie wbijasz posty jakimis durnymi komentarzami.
Jeżeli nie rozumiesz problemu to sie nie udzielaj.
Skoro mam linijke 1049 dobrze , ale wyskakuje bląd to jest cos nie tak.Zresztą robiąc poprawki zmieniając gainamana z 250 na 99. bląd sie zmienia i z 1049 staje sie 555.
Zresztą błąd nie mowi o zamknietych nawiasach (znawco angielskiego ;<)

Ty ziomeczku JP się nie bulwersuj tylko zapodaj mi pliczka do posta to ci powiem co jest nie tak i pamietaj JP!

Back