• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

W jakim banku konto polecacie dla

ximmy

Member
Reaction score
6
20 latka chodzacego uczacego sie
konto tylko do obslugiwania pieniedzy z homepay paypal i paygol

co polecacie ?

juz mbank
Mam w mBanku, ale w niedługim czasie (dokładnie w Grudniu) mam zamiar zmienić na AliorSync.
Wydaje mi się, że ich oferta jest bardziej atrakcyjna ;].

Zdecydowanie mBank. AliorSync jeszcze według mnie za bardzo kuleje, chociaż zobaczymy jak to będzie wyglądać np. za rok. Zresztą patrząc na ich ofertę to nie wprowadzili nic nowego, bo tak naprawdę... to wyłącznie podrasowana wersja mBanku. Jedyne za co mają plus to darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów, ale wg. mnie mBank ma wiele więcej do zaoferowania za te 5zł.
Osobiście w mBanku za wspomniane 5zł miesięcznie mam kartę debetową z PayPassem na cały świat, PaySIM oraz ogółem 3 konta + mSaver. Bez problemu jako 21 latek otrzymałem kredyt gotówkowy na 8 tys. zł bez okazywania żadnych umów, oświadczeń o zarobkach czy zatrudnieniu - po prostu sami zajrzeli w historię transakcji, zobaczyli, że mam stały przychód taki i taki i w ciągu 2 godzin otrzymałem pieniądze nie wychodząc z domu.

Po gruntownym prześledzeniu tego tematu i zinterpretowaniu go na koci tok rozumowania mogę stwierdzić że co druga osoba na tym boardzie ma autyzm.

Zdecydowanie mBank. AliorSync jeszcze według mnie za bardzo kuleje, chociaż zobaczymy jak to będzie wyglądać np. za rok. Zresztą patrząc na ich ofertę to nie wprowadzili nic nowego, bo tak naprawdę... to wyłącznie podrasowana wersja mBanku. Jedyne za co mają plus to darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów, ale wg. mnie mBank ma wiele więcej do zaoferowania za te 5zł.
Osobiście w mBanku za wspomniane 5zł miesięcznie mam kartę debetową z PayPassem na cały świat, PaySIM oraz ogółem 3 konta + mSaver. Bez problemu jako 21 latek otrzymałem kredyt gotówkowy na 8 tys. zł bez okazywania żadnych umów, oświadczeń o zarobkach czy zatrudnieniu - po prostu sami zajrzeli w historię transakcji, zobaczyli, że mam stały przychód taki i taki i w ciągu 2 godzin otrzymałem pieniądze nie wychodząc z domu.

Co jak co, ale trochę tych plusów jest Alior Sync – konto osobiste, najlepsze konto internetowe - porównaj z bankami.

Bardzo przyjemnie się wyciągnęło kilkaset złotych za 5% cashback, płacąc faktury przelewem do aliorsync i później płacę z aliorsync. Tylko do tego polecam.

Back