• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

War 8.6

Zer O

Banned User
Reaction score
5
Wiele osob mialo ten problem pod 8.6 ...
Po okolo 20 min Wyswietla sie napis '' xxx has just won the war against xxx ''
xxx - nazwa gildi
I po tym komunikacie
Znikaja Tarcze
Przestaje Liczyc ''Ile jest w warze''
I co dziwne gdy znikna tarcze ale gdy member zabije membera Enemy to nie dostaje Fraga (unjusta)

Jestem w stanie zaplacic za Fix'a !

GG : 1395090

'' has just won the war against'' to mam tylko w pliku : ioguild.cpp ''
Code:
    if(finished)
    {
        std::stringstream s;
        s << war.names[war.type] << " has just won the war against " << war.names[war.type == WAR_GUILD] << ".";
        g_game.broadcastMessage(s.str().c_str(), MSG_EVENT_ADVANCE);
    }
}

Last edited:
Nie wierze, jesteś w stanie ZAPŁACIĆ ZA FIXA? Co Cię do tego popchnęło? Ja proponuję Ci zainwestować te pieniądze w dobrą książkę, próbę zrozumienia problemu i jego naprawę własnymi technikami, samozadowolenie z rozwiązanego problemu na który nikt inny nie znalazł odpowiedzi - bezcenne.

A tak na poważnie to nie zrozumiałem o co chodzi, mieszasz za dużo słówek angielskich z polskimi, trudno się to czyta. Dodatkowo nie pisz z dużej litery co drugiego wyrazu (albo losowo, nie wiem od czego to zależy) bo to niektórych razi po oczach.

Pozdro!

Nie wierze, jesteś w stanie ZAPŁACIĆ ZA FIXA? Co Cię do tego popchnęło? Ja proponuję Ci zainwestować te pieniądze w dobrą książkę, próbę zrozumienia problemu i jego naprawę własnymi technikami, samozadowolenie z rozwiązanego problemu na który nikt inny nie znalazł odpowiedzi - bezcenne.

A tak na poważnie to nie zrozumiałem o co chodzi, mieszasz za dużo słówek angielskich z polskimi, trudno się to czyta. Dodatkowo nie pisz z dużej litery co drugiego wyrazu (albo losowo, nie wiem od czego to zależy) bo to niektórych razi po oczach.

Pozdro!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Twoje odpowiedźi sa zawsze któtko i na temat.

@przygłup, który założył temat. Zapłacił byś za wara, to byś miał pomoc u elfa, który jest autorem, w innym przypadku WYPIERDALAJ.

Bartek, czemu każesz mu wypierdalać co on takiego zrobił ? Nie wiesz kurwa że elf kradnie sprity ? Jeżeli nie znasz go to po chuj się wypowiadasz i go bronisz nie rozumiem tych fanboyów elfa.
Zer O, na [inneforumotibiniebedereklamowalbosammebedziezly] masz war system elfa, wszystkie najnowsze źródełka jakby tego było mało to jest też poradnik jak zrobić aby on działał więc tam się kieruj (wystarczy użyć google) ^^

btw.

elf to złodziej i dobrze mu że udostępnili jego war systemik ;)

@down
tak wiem ^^

Last edited by a moderator:
Bartek, czemu każesz mu wypierdalać co on takiego zrobił ? Nie wiesz kurwa że elf kradnie sprity ? Jeżeli nie znasz go to po chuj się wypowiadasz i go bronisz nie rozumiem tych fanboyów elfa.
Zer O, na [inneforumotibiniebedereklamowalbosammebedziezly] masz war system elfa, wszystkie najnowsze źródełka jakby tego było mało to jest też poradnik jak zrobić aby on działał więc tam się kieruj (wystarczy użyć google) ^^

btw.

Ja wiem kto udostepnil, Lanceq ty tez dobrze wiesz...

W chuj osob udostepnia takie rzeczy bo lubia zgarniac holdy od dzieci z tnetu za nie swoja prace.

btw.

@down
tak wiem ^^

Może i ELF coś tam ukradł(nie wnikam, nie interesuje mnie to), ale nie widziałeś ostatnio wypowiedźi tego PRO ELO Zer O, który jest taki PRO ELO ZAJEBISTY, cytuje "NA CHUJ SIE UCZYC LUA?, OD TEGO JEST FORUM", widziałeś kiedyś w jego tematach "PROSZĘ", "DZIEKĘKUJE", bo ja nie. Zakłada tematy, dostaje odpowiedź a ludzi traktuje jak zwykłe szmaty, a jest zwykłą CIPĄ, która się spina na forum. Każdej innej osobie, która napisała by coś tego typu:

"SIEMA, MAM PROBLEM Z ELFEM BLA BLA~~, POMOŻE KTOŚ?, Z GÓRY DZIĘKI"

To bym bez zastanowienia pomógł lub wysłał fixa na PW.

Pozdrawiam, tyle z mojej strony :)

dlaczego twierdzicie, ze elf to zlodziej? Sorry, siedzicie tutaj pol roku-rok i piszecie takie rzeczy, kiedy on zajmuje sie tym sporo czasu + w koncu to on zrobil ten skrypt wiec ma prawo czerpac z niego jakies tam zyski, sporo roboty zrobil tez za free dla innych

Z czego wnioskujesz że jestem na forum pół roku? jestem od 2007 :)
Polecałbym popytać się użytkowników na forum jak powstał wypas i troche info o nim
p.s. ja sie nie boje bo mam avasta ^^

Last edited by a moderator:
Back