• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

War server logowanie

Verdis

Ciekawy świata.
Reaction score
9
Witam,
wie ktoś co należy zmienić abym mógł zalogować na dowolną ilość takich samych postaci...? Chodzi o War Server, gdy jestem zalogowany na postaci xxx i na mc chce także wejść na postać xxx to z wcześniejszego hara mnie wywala... :) Jak temu zaradzić? :) Proszę o info :D

Witam,
wie ktoś co należy zmienić abym mógł zalogować na dowolną ilość takich samych postaci...? Chodzi o War Server, gdy jestem zalogowany na postaci xxx i na mc chce także wejść na postać xxx to z wcześniejszego hara mnie wywala... :) Jak temu zaradzić? :) Proszę o info :D
to sie robi coraz smieszniejsze, allowClones, onePlayerOnlinePerAccount w config.lua

No właśnie to nie jest to.... I tak mnie wywala z drugiej postaci.

allowClones = true
onePlayerOnlinePerAccount = false
replaceKickOnLogin = false

allowClones = 100
onePlayerOnlinePerAccount = false
replaceKickOnLogin = false
Na Vestii na test serwerze działało :)

@averatec
Trochę się ostatnio na tym głowiłem i odkryłem, że zmienna "allowClones" wbrew jej nazwie jest intem, a nie boolem. :p

Na Vestii na test serwerze działało :)

@averatec
Trochę się ostatnio na tym głowiłem i odkryłem, że zmienna "allowClones" wbrew jej nazwie jest intem, a nie boolem. :p
fakt, trafna uwaga, nie zagladalem do zrodel od dawna, no i na swoim warze prawdopodobnie zmienilem allowClones na bool, bo nie widzialem zastosowania dla int w tej kwestii

Last edited:
Back