• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

War Server

trasaklasa

New Member
Reaction score
0
1. Szukam mapy pod server tibia 7.6 najlepiej World war przerobionej lub jakiegos innego ciekawego War.

Chętnie bym pohostował taki ots jak aldora war na swoim serwerze dedykowanym przez kolejne kilka lat w takim stanie jak byl kiedys, lecz chyba nie jest on opublikowany nigdzie ;/

Jezeli ktos ma jakies ciekawe mapy/silniki prosze o linki w tym temacie, bede zainteresowany hostowaniem przez conajmniej 3 lata.

Jezeli ktos posiada na sprzedanie ciekawy war prosze o napisanie również w tym temacie lub prywatną wiadomość.

2. Czy jest ewentualnie jakas stara strona ze statystykami własnie z tibi 7.6 z rooku hmm. np. 2006?

Last edited:
Dzięki, a co do mapki?:D

Myśle ze niedługo postawie otsa w stylu aldora war, lecz to bedzie inny swiat i postacie z roku 2007 :> Nie wiem czy się przyjmie, ale niskimi kosztami utrzymania napewno będzie mi się opłacało go trzymać :p tylko chyba ciężko jest wyrównać dobrze profesje itp jak to na tym warze było.

- - - Updated - - -

Edit:
Potrzebuje jeszcze informacji o członkach gildi w wojnie na rok 2007:
Świat: Eternia

* Dark Legion
* Pink Guys With Green Hair
* Loathe
* Society

Last edited:
O kurde to były czasy, dzięki tobie przypomniało mi się jak grało się na ots'ach harmonia war, aurea itd. To było coś :D

Heh chętnie bym stworzył takie postacie, zrobił jakiś tam balans profesji jak na aldora warze byl czyli podobny do zwykłej tibi, lecz niestety wątpie abym zgromadził dużą ilośc ludzi. Napewno chciałbym aby to była mapa edron, lecz temple rozłożyłbym troche innaczej :P

Back