• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

War Serwer

GarQet

Own3d!
Solutions
14
Reaction score
81
Siemaneczko. Mam do was pytanie.
Co myślicie o tworzeniu nowych run, czarów na war serwerze?
Owe runy czy też czary otrzymywało by się w trakcie gry np. po wykonaniu questa, zdobyciu X fragów czy coś w ten deseń.
Co myślicie o runce typu Stun, Silence czy też Taunt?
Stun - gracz, na którego zostanie rzucona owa runka nie może wykonywać żadnej akcji przez X sekund.
Silence - gracz, na którego zostanie rzucona owa runka nie może nic mówić (w tym także rzucać czarów) przez X sekund.
Taunt - gracz, na którego zostanie rzucony owy spell zmienia target na tego, który rzucił czar i nie może podjąć żadnej akcji przez X sekund.
Gracze by to zaakceptowali? Nie zepsuło by to gry? Co o tym myślicie?

masz na serwerze xinna takie coś, duel arena - classic.otserv.net

pomysł ładne ściągnięty, ale nie przejdzie w grze.

Będą to przedmioty unikatowe, które są trudno dostępne.

Nie głupi pomysł, ale cooldown musi być dość wysoki na rzucenie czaru.

ja na venerisie miałem arenę 3vs3:

-3 profesje do wyboru(warrior, mage, healer)
-nowe czary, właśnie takie o których ty mówisz(stun, silence, unmove, vampire itd.)
-pkt dostawało się za zabijanie graczy oraz turretów
-level, magic level, skille oraz eq gracza nie miało żadnego znaczenia na arenie
-na stronie venerisa był ranking najlepszych graczy na arenie
-za udział w arenie dostawało się exp'a

ogółem bardzo lubiłem tą arenę, system walki na niej moim zdaniem był 10x lepszy od tego tibijskiego jednak ludzie nie chodzili na to, dlaczego?

nie ogarniali tego systemu, nie chciało im się zmienić hoteków, a co najważniejsze woleli iść pod depo się pobić niż na tą arenę

Jednym słowem pomysł dobry, ale tibijczykom się nie podoba

@up a no tak pamietam byl gotowy skrypt na forum
na twoim venerisie wszystko z neta

odrazu dodajcie turrety do tibi i nexusa, no i oczywiscie dzielnie broncie inhibitorów

@up a no tak pamietam byl gotowy skrypt na forum
na twoim venerisie wszystko z neta

hahhahahahahahahah :D

twój nick mówi sam za siebie ;p

mój skrypt robiłem sam od zera, ani jednej linijki nie wziąłem z internetu, nawet się nie wzorowałem na żadnym innym skrypcie...

HATERS GONNA HATE

Mi się podoba pomysł, po przeczytaniu kilku linijek odrazu wiedziałem że wzorowałeś się nieco lolem :D
Ale zagrał bym z checią na takim czymś. Równie fajnie jakby była runka na prowokację, np wali ją jakis wysoki knight i automatycznie gracz przeżuca się na niego;d

Życze sukcesów

Mi się podoba pomysł, po przeczytaniu kilku linijek odrazu wiedziałem że wzorowałeś się nieco lolem :D
Ale zagrał bym z checią na takim czymś. Równie fajnie jakby była runka na prowokację, np wali ją jakis wysoki knight i automatycznie gracz przeżuca się na niego;d

Życze sukcesów
Od tego ma służyć ten czar taunt.

Zdania są podzielone ale chyba większość na nie. No szkoda, zobaczymy jak to wyjdzie.

Back