• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

War System

Status
Not open for further replies.

GarQet

Own3d!
Solutions
14
Reaction score
81
Witam, mam pewien problem, użyłem skryptu dostępnego dla wszystkich userów: http://otland.net/f81/fixed-guild-w...not-count-frags-forgotten-server-0-3-a-32157/
Posiadam TFS 0.3.5pl1
I mam pewnie problem, a mianowicie skrypt nie nalicza fragów :(.
Miał może ktoś taki problem jak ja? Co trzeba ustawić aby skrypt działał poprawnie? Proszę o pomoc. Za pomoc dam REP+

Ps. Z tym problemem zgłaszałem się także do Autora skrypty, lecz odpowiedział masowo, że trzeba użyć jego GuildWar.lua...
A ja zastosowałem się do instrukcji poprawnie i wszystko powinno działać (użyłem wszystkich skryptów które udostępnił w temacie), ale skrypt nie nalicza fragów.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Za pomoc dam REP+

Przeczytaj jeszcze raz nazwe tematu, zwroc szczegolna uwage na wytluszczona czesc.
Code:
Fixed Guild War System for Website [include all]-[B][will not count frags][/B] (TFS 0.3+)

O ja... Kurde nie doczytałem ;(
A ma może ktoś skrypt który by naliczał fragi i by mógł mi go udostępnić?

po co Ci taki war system? Niech sie tak nawalają i huj xd

niech sami fragi licza, wkoncu matematyka na maturze obowiazkowa !

Ta... Teraz te dzieciaki Tibii to prostego dodawania nie potrafią wykonać. Porażka co tibia robi z dzieciakami :p.
Więc ten pomysł odpada.

Nie miałby ktoś tego skrypciora? :p
Bo aktualnie kaski nie mam a chciałbym aby mi działał ten skrypt do końca, bo na dzieciaki się zdać nie można, że same sobie policzą xD.

Dam REPKA :P

Ta... Teraz te dzieciaki Tibii to prostego dodawania nie potrafią wykonać. Porażka co tibia robi z dzieciakami :p.
Więc ten pomysł odpada.

Nie miałby ktoś tego skrypciora? :p
Bo aktualnie kaski nie mam a chciałbym aby mi działał ten skrypt do końca, bo na dzieciaki się zdać nie można, że same sobie policzą xD.

Dam REPKA :P

nom a z tych swoich sms shopow to nic nie zarabiasz, co ta tibia robi z dzieciakami.
myślisz że ktoś ci da +/- 20 zł za jakiegoś jebanego reputa? w ogóle to nie wiem już jak można Ci pomagać, raz temat zrobiłeś - ok ale 20~ tematów z prośba o napisanie skryptu/poprawienie za REPUTA to czysty wyzysk.

Wiem że postępuję dziwnie. Sam też bym pewnie napisał jak ty, ale nie mam się do kogo zwrócić o pomoc :p. Teraz to dobrych skrypterów jest mało a jak jest jakiś to chce kasę za skrypt. Szkoda że tak mało jest (ale jest) skrypterów którzy pomagają za freeq.
Ja sam nie potrafię taki skomplikowanych (jak dla mnie) skryptów robić, ja potrafię tylko posłużyć się podst. funkcjami.

Nie mam gdzie indziej pisać tych próśb bo na TNP jest może z 4 którzy coś ogarną, gdzie żadne nie ma wolnego czasu i tylko na Otlandzie mi pomagają.
Nic mi nie pozostaje jak czekać i prosić a może ktoś się skusi mi pomóc.
Osobiście sądzę że nie jestem jedyny któremu przydał by się taki skrypt/y.

A co do sms shop'a. To ja nie chce zarabiać. Ja chcę tylko aby za serwer się zwróciło a graczom się miło grało. Może nie wierzysz w te słowa, ale akurat tak jest.

vDk rozumiem cię i też bym ta postąpił jak ty.
Będę czekał może się ktoś skusi i mi pomoże. Nic innego nie mogę zaoferować niż "Reput" bo nic innego nie posiadam (aktualnie).

Status
Not open for further replies.
Back