• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Webbsite body

Nerkoerko

Banned User
Reaction score
5
Witam mam takiego głupiego problemika nie wiem czy wy też tak macie czy u mnie coś się skopało. Instalowałem różne weresje gesiora itd ale ciągle to samo dotyczy latenews forum characters.php
Przykładowo komentarz postaci.
errorse.png
Mam nadzieje ze obrazek się wyświetli bo przy tym necie zawału można dostać nawet nie moge normalnie obrazka wkleić, wracając do tematu.
Jak widać chodzi mi o to
<TD WIDTH=50% ALIGN=CENTER><textarea name="comment" rows="10" cols="50" wrap="virtual">'.$player->getCustomField("comment").'</textarea><BR><FONT SIZE=1 COLOR=SILVER><B>[Max. length: 2000 chars, 50 lines]</B></FONT></TD>

Tabele można powiększać jak to zmienić a także pytanie jak naprawić owy błąd.
Dobrym sposobem było by wpisać jakiś kod który wywala tekst do następnej lini jeżeli jest np xx liter Hm?
Możecie mi pomóc?

Dzięki zobaczymy czy zdziała

$comment = $player->getComment();
$newlines = array("\r\n", "\n", "\r");
$comment_with_lines = str_replace($newlines, '<br />', $comment, $count);
if($count < 50)
$comment = $comment_with_lines;
if(!empty($comment))
{
if(is_int($number_of_rows / 2)) { $bgcolor = $config['site']['darkborder']; } else { $bgcolor = $config['site']['lightborder']; } $number_of_rows++;
$main_content .= '<TR BGCOLOR="'.$bgcolor.'"><TD VALIGN=top>Comment:</TD><TD>'.$comment.'</TD></TR>';
}
}

znalazlem to w characters.php nowa linia powinna chyba odpowiadac za 50 znakow ale po zmianie nawet na 10 i tak nie dziala nie wiem co zrobic ;/ ?

wordwrap($player->getCustomField('comment'), 100, '<br />');
nie rozumiem gdzie to wkleic probowalem dodac ale blad strony jest hm

Last edited by a moderator:
Back