• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Wkurwiający Crash //pomoże ktoś\\

Status
Not open for further replies.
mhm 100zł nie jest dużo ale co tam do przepisywania :)
Jak będę zainteresowany to an gydu gydu ci napisze.

No a developerzy apdejtują jedynie exe? To za marne 100zł będę musiał usiąść i po kolei sprawdzać i przerzucać każdy skrypt.

Jak co to pisz pw, mam codziennie różne numery dummy gg by mi nie spamowali na główne konto.

Last edited:
no dla ciebie to moze jest i malo, ale na twoje umiejetnosci i wiedze o dwie cyfry za duzo
Wkurwiają mnie takie serwery. Ty się napracujesz, zrobisz zajebistą mapkę i gra max 40 graczy a na takim noob ots gra po 200+..

Wkurwiają mnie takie serwery. Ty się napracujesz, zrobisz zajebistą mapkę i gra max 40 graczy a na takim noob ots gra po 200+..

Zajebista mapka na serwerze to nie wszystko, może na pierwszy rzut okna będzie wyglądać ładnie.

#down

Na evo serwerach to tylko teleporty na expowiska i nowe potwory...

@Chojrak
Każdy ją może teraz mieć;)) Sanyo zaczął ją sprzedawać na allegro, później ktoś umieścił na tnet. Najnowszej wersji mapy blacka nikt nie ma;p

@Asta
Ale to jest nadal EVO?...

Ale i tak nic nie przebije serverow z RL-MAP ( forum -> ustawienie config.lua -> na dedyka -> odpalamy -> 100+ ) To jest masakra.

@Asta
Ale to jest nadal EVO?...

Ale i tak nic nie przebije serverow z RL-MAP ( forum -> ustawienie config.lua -> na dedyka -> odpalamy -> 100+ ) To jest masakra.

A sam pewnie masz odpalone 4 rl mapki do jebania kasy, ;*.

texon, i tak kiedyś zbidniejesz przywyczaisz sie do forsy, otsy ci upadna graczy nie bedzie i juz nie bedzie kasy trzepania :)

@chojrak
Zblizam sie do odpalenia 1 RL :D I nie wiem po co mi wiecej? :)

Sorry za tego OFFtopa ;p

Widziałeś moją mape ponad 65mb... I sam masz noob ots'a. Tego co odpaliłeś ostatnio z Drakosem Record 13 gz.
texon, i tak kiedyś zbidniejesz przywyczaisz sie do forsy, otsy ci upadna graczy nie bedzie i juz nie bedzie kasy trzepania
I tak będzie...
Problem już rozwiązany...

Status
Not open for further replies.
Back