Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Haye był zajebisty, jest inteligentnym bokserem, niestety równie inteligentnym co ryzykownym.
Na moje oko, gdyby w ostatnich dwóch rundach poszedł na całość, Kliczko dostałby jednym słowem niemały wpierdol.
Gdyby nie to, że zasięg ramion Kliczko wynosi 206 cm., a Haye tylko 185 +/-, to Haye miałby dzisiaj wszystkie pasy Wołodymira i zapewne za rok walczyłby z Adamkiem.
Na Kliczce się zawiodłem, myślałem, że będzie częściej uderzać prawym, niestety myliłem się...
Co prawda, Władymir ma dzisiaj dużo do stracenia, dlatego nie będzie już walczyć tak jak kiedyś, woli kosić punkty kującymi lewymi.
A, byłbym zapomniał. Sędzia owej walki, wbrew temu co mówią, ogarnął ten pojedynek.
Haye ma zasięg ok. 196 cm , tak przynajmniej mówił komentator
Kliczko hmm cóż wygrał i to dobrze , liczy się doświadczenie , walczył ostrożnie ale efektywnie
Haye jak by nie robił z siebie idiotę i ofiarę to może przy skłupieniu i powadze wygrałby walkę.
Haye ma zasięg ok. 196 cm , tak przynajmniej mówił komentator
Kliczko hmm cóż wygrał i to dobrze , liczy się doświadczenie , walczył ostrożnie ale efektywnie
Haye jak by nie robił z siebie idiotę i ofiarę to może przy skłupieniu i powadze wygrałby walkę.
Kliczko ma za dużo do stracenia jak na tą chwilę, więc lepiej było dla niego nie szaleć i wygrać tą walkę na punkty - myślę, że takie miał założenie od początku.
Fakt faktem, ludzie chcieliby zobaczyć coś więcej, krew etc. , ale widocznie on dobrze wie co robi, mogło by być dynamicznie, groźnie ale Haye jest zbyt szybki, żeby w ogóle na takie coś się porwać. Gdyby Kliczko miał jakieś szanse na KO, to prawdopodobnie by ją wykorzystał, a jeśli jej nie wykorzystał to najwidoczniej słusznie. Oboje są doświadczeni, ale jednak Kliczko słusznie wygrał.