• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Wyszukiwarka linków speedy*****malware.localhost

Status
Not open for further replies.

Mejson

New Member
Reaction score
0
Siema mam taki problem...

Miałem formata komputera i ważne pliki i dokumenty umieściłem nahostingu speedy*****malware.localhost i zle link spisałem.
Potrzebuje teraz własnie takiej wyszukiwarki linków(znam słowo do wpisania w wyszukiwarce) lub kogoś z kontem premium kto by wypożyczył mi je na moment.
Zapłacił bym yyy czymś z Dragon Ball Legend lub na Pokemon Online.

Jeżeli linków nigdzie nie napisał publicznie to Google tego nie zaindeksuje.. Swoją drogą mistrz jesteś, ważne pliki na publiczny hosting.. :D

o ile wiem to wyszukiwarka na speedym jest dla premium userów :P
Wiem o tym (przynajmniej byla, nie wiem jak teraz), ale jezeli te dane dla niego cos znacza to na pewno kupi premmy. ;p

Niemialem pendrive ani nigdzie nie moglem tego wzucic dlatego na speedy zazucilem ale link zle przepisalem...
niema naprawde zadnej mozliwosci na odzyskanie tych dokumentow?

Napisz maila do speedyshare, a w nim godzine, o ktorej uploadowales pliki + Twoje IP, oraz prosbe o linki, moze sie zgodza.

Że ludzie nie wiedzą jeszcze po co zrobili pen driva. Na speedyshare masz opcje szukaj.

Status
Not open for further replies.
Back