• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Wzorowanie się a plagiat!

Tak kuzyn specjalnie do ciebie pisali idź pobaw się małym.

Kto ci kupił tego donka na otlandzie bo ty kurwa nawet czytać nie umiesz? Osoba z teamu tibiopedi pisała do nich ._.

Na twoje życzenie ;D
Właściwie to nie wiem po co mam tego donatora ;D

Tak, na moje życzenie napisała osoba z tp bo sama była ciekawa, Cipsoft odpisał i tyle.

Nie ma nic złego w tworzeniu mapek pokazowych, jednak narzędzie, które jest dostępne nie jest stworzone przez CipSoft i jego użytkowanie nie jest zalecane - CipSoft nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody związane z używaniem tego typu programów.

Na twoje życzenie ;D
Właściwie to nie wiem po co mam tego donatora ;D

możesz zostać moim murzynem

#temat

ej już zostawcie kuzyna, bo akurat tutaj nie pierdoli aż tak bardzo głupot do jakich nas przyzwyczaił xd, a to z tibiopedią to niewiem nawet, wiem, że tibiaML robiła projekt mapy, którą można było przeglądać i nie tylko używali map edytora, ale też map trackera, bo potem pisali nawet o to czy jest ktoś wstanie zaktualizowac na ich potrzeby trackera, a jeszcze wcześniej przecież tą mapę mieli z plików .cam nadsyłanych przez graczy i cipsoft to dopuszczał ogary

Back