• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

xBox, zbliżające się święta.

Reins

Member
Reaction score
8
Mam do was prośbę, nigdy nie interesował mnie ten sprzęt, dlatego nie wiem jak doradzić Siostrze wyboru. Ma zamiar kupić dla syna prezent lecz nie wie który będzie najlepszy ( pod względem samego funkcjonowania jak i parametrów)

Jeżeli ktoś posiada wiedzę na ten temat, a wiem że parę osób wie co dobre, niech pomoże w wyborze.

Chodzi o te 3 modele.

NOWY XBOX 360 4GB + KINECT + ADVENTURES + GRATISY (2807125731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

XBOX360 4 GB + KINECT+2PADY+27GIER+HDMI+ XBOXlive (2819127662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

XBOX 360 SLIM 4GB + KINECT + 20 GIER +2 PADY +HDMI (2798317143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

;)

@Edit

Dlaczego ceny tak się różnią? Coś je wartościowego różni? ; /

Last edited:
I czego tu nie wiesz? te xboxy wyróżniają tylko dodatki, w jednym masz 2 pady, w drugim gre a w 3 nic itd...

Nie wiem właśnie czy to są różne modele czy to wszystko jest to samo. W takim razie rozumiem.

ja bym na twoim miejscu polecił siostrze trochę poczekać i kupić prezent bliżej świąt Bożego Narodzenia, albo bliżej 21 grudnia bo będą wtedy promocje np. w mediaMarkcie ale i w cyfrze+ i paru innych, wgl najlepiej jakby kupiła sobie jakąś nową usługę, bo mnóstwo się pojawi ofert typu "wykup telewizję, dajemy ci xboxa!!!"

już ten lemur z cyfry + daje xboxa, ale napewno im bliżej świąt tym będą lepsze oferty (a tak btw to zajebisty jest ten lemur z cyfry+)

No kupi telewizje tylko po co? za pewne już mają z czym ty wgl semi wyjchodzisz do ludzi?

ale ty głupi kurwa, ekstra, a może akurat nie ma internetu i będą coś dawali czy coś? O.o po za tym ja akurat czekam na ciekawe oferty na święta dotyczące internetu bo z jebanego Playa zrezygnuje

Może ale myślę że jak ma to być na prezent to raczej nikt nie będzie czekał aż jakiś pojebany internet czy tam telewizja będzie oferować xboxa.
A aktualnie nie ma.

Może ale myślę że jak ma to być na prezent to raczej nikt nie będzie czekał aż jakiś pojebany internet czy tam telewizja będzie oferować xboxa.
A aktualnie nie ma.

jak to nie ma? nie oglądałeś reklamy cyfry + "proszzzzzzz" "to bierzzzzzz"

telewizor, albo to albo tamto, o i nawet konsole! (xboxa)

jak to nie ma? nie oglądałeś reklamy cyfry + "proszzzzzzz" "to bierzzzzzz"

telewizor, albo to albo tamto, o i nawet konsole! (xboxa)

Chodzi głównie o to, że jak REINS szukał by promocji na raty, czy tam jakiś abonament to by na pewno znalazł.

On zadał jedno proste pytanie "CZYM SIĘ RÓŻNI", a ty już włączasz w to swój świat xd

A czytałeś jaka to oferta i gdzie są haczyki? bo ja tak.

tak dlatego pisałem, że lepiej poczekać na lepsze, jakby było już takie świetne to bym wprost to zaproponował i sam z tego skorzystał

Ale to jest gówno. Większość rzeczy, w jakie bym chciał grać jest na ps3. Albo 2. Albo psp. Albo nintendo jakieś. Ale jak dzieciak woli to no to jego wybór

Ale to jest gówno. Większość rzeczy, w jakie bym chciał grać jest na ps3. Albo 2. Albo psp. Albo nintendo jakieś. Ale jak dzieciak woli to no to jego wybór

Typowe pierdolenie fanów playa, mam i playa i x'a, o wiele lepiej mi się gra np. w fife na xboxie niż na playu.

Back