• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zablokowany port

Mr Zool

New Member
Reaction score
2
Mieszkam w akademiku uzywalem wi-fi. Teraz zalatwilem kabel.

po wpisaniu passow - laduje
po chwili okienko sie zamyka bez komunikatu.

-- To raczej cos na moim lapku. Bo ziomek gral w lola na kablu zalatwilem kabel i lol dalej nie dziala.
TIbia tak samo.

Last edited:
Ja tak mam jak mam serwa online i nie dam shuta tylko "crasha" w putty, i potem przy logowaniu Loading i znika xd

Mieszkam w akademiku uzywalem wi-fi. Teraz zalatwilem kabel.

po wpisaniu passow - laduje
po chwili okienko sie zamyka bez komunikatu.

-- To raczej cos na moim lapku. Bo ziomek gral w lola na kablu zalatwilem kabel i lol dalej nie dziala.
TIbia tak samo.

//po polsku

- - - Updated - - -

NA 1 LAPTOPIE dziala lol ... na kablu w akademiku

PIWO DLA TEGO KTO WYMYSLI DLACZEGO

@up ok. To dlaczego ziomek z pokoju jako jedyny z calego akademika moze grac? korzysta z kabla ... jak inni.
Ja, jak i pare innych osob nawet po podlaczeniu kablem z tego samego gniazdka (tym samym kablem) nie mozemy grac ... ?

@up ok. To dlaczego ziomek z pokoju jako jedyny z calego akademika moze grac? korzysta z kabla ... jak inni.
Ja, jak i pare innych osob nawet po podlaczeniu kablem z tego samego gniazdka (tym samym kablem) nie mozemy grac ... ?

plecy może ma

Back