• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zagraniczna strona, zakup przedmiotu.

Murach

Banned User
Reaction score
3
(Polish Board)
Mam zamiar (o ile da radę) zakupić sobie zegareczek ze strony Replica Watches in us, Replica Watches Paypal

Mam parę pytań.
1. Posiadam jedynie konto w banku, i puste konto w paypal. W jaki sposób mogę opłacić zegarek?
2. Czy sklep (wygląda na poważny) obsługuje transakcje międzynarodowe? Tzn czy paczuszka do mnie przyjdzie? Gdzie to sprawdzić ? Jak sądzicie jaka jest cena dostawy?
Czy ktoś korzystał z ich usług, polecacie, nie polecacie, czekam na opinie.

Sprawdź najpierw czy nie ma interesujących cię modeli na polskich forach aukcyjnych typu modnego allegro.pl. Jeśli nie, to oczywiście możesz zakupić wybrany przez siebie model na tej stronie.

Pieniądze z konta bankowego na paypal możesz przelać bez problemu. Tutaj przykładowo masz stronę z błyskawicznym doładowaniem konta na paypalu https://www.paypal-doladowania.pl/

polskich forach aukcyjnych typu modnego allegro.pl

Allegro to nie jest forum.

1. Doładowanie konta paypal to najmniejszy problem, wystarczy wpisać "paypal" w allegro, jeśli Ci się bardzo śpieszy.
2. Pierwsza część pytania, nie łatwiej napisać do nich? skąd ktoś z tego forum ma mieć o tym pojęcie? wiedzą tyle ile ty, druga opinie dotyczące tego sklepu na pewno znajdziesz wpisując odpowiednie zapytanie w google(nie sądzę, żeby ktoś z tego forum miał z tym styczność).

Back