• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zakladanie konta - wyglad

Bloumer

New Member
Reaction score
0
Wie ktos jak mozna zrobic lub skad pobrac rozwijany pasek po nacisnieciu create account w ktoryms rogu gdzie sie wpisuje wszystko to samo tylko zeby nie bylo rules. Potrzebuje takiego paska. Ktos pomoze?
EDIT: lub jak pomniejszyc to zeby nie wychodzilo na drugi pasek :? http://img34.imageshack.us/my.php?image=acce.jpg

Last edited:
Wie ktos jak mozna zrobic lub skad pobrac rozwijany pasek po nacisnieciu create account w ktoryms rogu gdzie sie wpisuje wszystko to samo tylko zeby nie bylo rules. Potrzebuje takiego paska. Ktos pomoze?
EDIT: lub jak pomniejszyc to zeby nie wychodzilo na drugi pasek :? ImageShack - Image Hosting :: acce.jpg

rozwijany pasek? hmmm może js użyj?

Usun to:
<B>'.$config['server']['serverName'].' Rules</B><BR>
<TEXTAREA ROWS="16" WRAP="physical" COLS="75" READONLY="true">';
//load server rules from file
include("tibiarules.php");
$main_content .= '</TEXTAREA>
A wklej to:
<A href="index.php?subtopic=tibiarules"><b>REGULAMIN</b></a><BR>

po co jak mozna

Code:
<B>'.$config['server']['serverName'].' Rules</B><BR>
<TEXTAREA ROWS="16" WRAP="physical" COLS="50" READONLY="true">';
//load server rules from file
include("tibiarules.php");
$main_content .= '</TEXTAREA>
jak zaduze zmniejsz

COLS="50"

np na 45

jestes jesczcze??MAm prosbe nie moge zrobic postaci na mojim otsie plz pomocy!!!!

Bo musicie zrobić tak:

1. przegryzacie kable od internetu.
2. wieszacie się na nich.

fail-owned-parenting-fail2.jpg

FAIL

Koci1994, próbujesz być fajny, być taki jak Elf, Keraxel i zapodajesz obrazkami? W twoim wypadku siedział bym cicho bo jesteś prawdopodobnie w polskiej części tej forum największym idiotą według mnie i paru innych osób. Jak coś Elf czy tam Keraxel nie miałem zamiaru was obrazić tylko wkurwia mnie, jak taki gnój zobaczył ze pare razy zapostowaliście obrazkami a ten już chce z was brać przykład...

Last edited:
Myslisz ze jak seie ze mnei bedziesz nabijac to wzbudzisz szacunek u inyych??

Last edited:
Back