• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zarabianie na reklamach

BDG

Banned User
Reaction score
1
Witam ktoś ma jakiś sprawdzony serwis który udostępnia reklamy i wypłaca pieniążki ?:)

Jedynie google, niektórzy też używają AdTaily czy jakoś tak ale tam słabiutko (zarobiłem tam max ~200zł).

Oddział adsense z google to złodziejstwo w czystej postaci, ich prowizja od reklamodawców adwords jak i tej reszty czyli double click wynosi 55% od zarobków GROSS. Każdy kto działa dla google jest skończonym idiotą który nie ma pojęcia co robi. Od siebie polecałbym partnerstwo z jakąś amerykańską siecią reklamodawców która akceptuje wyświetlenia z Polski. Stawki w adwords są najwyższe ze względu na to, że google to monopolista, ale już niedługo. Trzeba być debilem dającym się świadomie dawać się okradać działając pod szyldem dotpay'a, adsense, czy innych takich usługodawców którzy oferują około połowę zysków, a dla siebie biorą tak wysoki haracz że to śmieszne.

Adtaily coś tam daje, na malutkim forum (kilka osób dziennie) i zaangażowaniu własnym w kilka miesięcy było 30 pare złoty brutto, więc na jakiejs stronie gdzie jest ruch można coś tam wyciągnąć.

Oddział adsense z google to złodziejstwo w czystej postaci, ich prowizja od reklamodawców adwords jak i tej reszty czyli double click wynosi 55% od zarobków GROSS. Każdy kto działa dla google jest skończonym idiotą który nie ma pojęcia co robi. Od siebie polecałbym partnerstwo z jakąś amerykańską siecią reklamodawców która akceptuje wyświetlenia z Polski. Stawki w adwords są najwyższe ze względu na to, że google to monopolista, ale już niedługo. Trzeba być debilem dającym się świadomie dawać się okradać działając pod szyldem dotpay'a, adsense, czy innych takich usługodawców którzy oferują około połowę zysków, a dla siebie biorą tak wysoki haracz że to śmieszne.

Lepiej nie zarabiać nic ?

Wyraźnie napisałem co lepsze od adsense, czytałeś mój post czy tylko pierwsze zdanie?

Oczywiście jeśli reklamy to tylko Google, dobrze płacą, w szczególności za treści o tematyce erotycznej, hazardzie i grach online, jednak łatwo wpaść bo bardzo często sprawdzają gdzie umieszczone są reklamy. Każde klikniecie również podlega dokładnej analizie. Ciężko jest ich wykiwać chociażby na marnego dolara ^^. Wiem coś na ten temat, wielokrotnie próbowałem i graniczy to z niemożliwością.

Pozdrawiam,
SkyTech

Yhm, Google Adsense się nadaje - najlepiej do tematyki gier online, do otsów raczej no i do stron inwestycyjnych.

Back