• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Zarabianie w internecie

napisz cos na inteligentne ignorowanie postow co niektorych urzytkownikow na forum, bo .. czasem nawet spojrzenie na nie to strata czasu.
Czas to pieniadz, i duzo placa za dobre wynalazki jego osczedzania..
juz nie mowiac o bezsilnosci, frustracji..

-- edit
no i spier... sam bym to zrobil to bym byl bogaty ;)

No to najmij się do burdelu i zostań dziwką skoro piszesz że nie ważne jaka praca, a pieniądze z tego duże (wiem bo donaj mi opowiadał).

Uu zaraz tu będzie kolejna spina lanceqq - donaj

Debile.

@topic
Możesz też ewentualnie postawić parę neo botów na rl tibii i kasę sprzedawać...
Możesz też odpalić ots'a, szybka reklama, szybki zysk
Możesz iść pod kościół
Możesz iść do burdelu, ale no niewiem
Możesz napadać na warzywniaki z 2 metrowym baseballem (ciekawe by się takim machało, jeden zamach i cały sklep rozjebany)
Możesz uszkodzić ciało lub samochód i wyłudzić od ubezpieczalni hajs
Możesz porwać dla okupu kogoś

Możliwości jest w chuj, zależy czy wolisz się trochę na trudzić i mieć pewny zysk czy też na lajcie, ale z dużym ryzykiem.
Twój wybór.

Nie chce mi się tych 3 stron czytać ale powiem Ci że czekając na doradztwo od innych 'na czym można zarobić' nigdy się nie dorobisz...

To oczywiste Krecie, dlatego obrałem jeden kierunek w jakim się kształcę, wydaje mi się że najgorsze co może być to umieć wszystkiego po trochu bo tak na prawdę nie umie się nic. Poznanie jakiś alternatywnych źródeł na pozyskanie gotówki na pewno nie zaszkodzi a może kiedyś się przyda.

Back