jak dla mnie to kolejny otsowy ripoff, jeden eugeniusz pewnie się dostał do kodowania jakiegoś otsa, poprzeinaczał parę linijek kodu i mają "nowy ewolucyjny system mountów" nie mówcie mi że sami to zakodowali bo i wy i ja nie mam żadnych dowodów na tę teorię
Anyway, wprowadzają mounty to pewnie za kilka updejtów i pety z jakiego poke serva sobie dobiorą, a co!
nie znam się na tym, wyrażam tylko swoją opinię. Dla mnie RL Tibia to i tak fail, na który nie zamierzam poświęcać ani grama czasu.
Kazdy do gral kiedys i gra teraz na ots wie ze teraz na ots gra coraz mniej osob a to tylko dlatego ze 90% ots'ow jest dla Kasy $
Jak dlamnie jedyne otsy warte gry to : Classic / Hexana / Podkarpacki / I inne ktore nie mialy resa przez pol roku
Źle, kazdy outfit ma 12 wersji (jak stoi, jak ma nogi z prawej strony i z lewej x cztery kierunki), pozatym opcje sa takie:Wyobraźmy sobie ile nowych grafik muszą dodać O_O
Każdy outfit + mount
Każdy outfit + 1 addon + mount
Każdy outfit + 1 addon + 2 addon + mount
A outfitów mamy ile? : o
@edit:
outfitów 24 x 3 wersje x 16(?) spritesów do animacji (zakładając, że to są grafiki 32x32) = 1152 (!) dla jednego mounta!
Poprawcie mnie jak źle liczę![]()
Cipsoft mówił, że trzeciego addona długo nie odblokują. Mount będzie prawdopodobnie jak w WoWie, tzn. masz ikonkę mounta, klikasz na nią i pojawia się.Może to będzie 3-cia opcja "addonu" przy każdym outficie?![]()
Jest jakis problem, zeby 2 outfity nakladali na siebie ?
Wyjasnienie
x*monster do jezdzenia + nalozony outfit. Czyli musza tylko zrobic outfiy mobow + outfity jezdzcow i nalozyc dwa na siebie.
to chyba bedzie trzeba na moba jakos kliknac zeby go ujerzdzac xd
@up juz sa przedmioty typu ''Mr'' przedmioty ktore daja 100% many =)
To nie tym ze wprowadzaja takie rzeczy psuja grywalnosc a tym ze teraz 50% osob na rl expi z sd / ue itp
Kto pamieta jeszcze czasy ed/ms musial stac nawprost potwora zeby go bic ;>