• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zmienne IP

ip = "huntedot.pl"
bindOnlyConfiguredIpAddress = "no"
gdy naciskam yes w tym bind only costam tto silnik sie odpala i za 5 sek od Server Is Online (ten napis pod koniec) silnik sie wylacza nie ma zadnego buga zadnego crasha poprostu sie sam wylacza
bez tego bind only tez bedzie dzialac?

ip wpisz lokalne/prywatn, zrob przekierowanie na routerze portow 7171 i 7172, ustaw bindOnlyConfiguredIpAddress na yes. Jak nie wiesz o czym pisze to daj sobie spokoj z ots.

wiem dokladnie o czym mowisz ale ty chyba nie widzisz bo jak napisalem wyzej jak wpisze yes tam to mi sie ots wylacza ...

tak, te ktore zobaczysz jak klikniesz na komputerki kolo zegarka i dasz "stan". uff..

no dobrze ale jak tam wpisze to moje zmienne ip w to miejsce to ono sie samo tam zmieni o.0?

@edit
wpisalem tam to cyferkowe i ots sie wylacza tak jak wczesnieej!

@edit2
jakie ip to z routera czyli 192.168.1.1 czy ip zmienne co mi neo przydziela co 24h

to sobie ustaw na stale
192.168.1.1, dostajesz z dhcp z tej samej sieci z routera podobny adres 192.168.1.x, przypisz je sobie na stale na karcie i na tym adresie zbinduj otsa.
To moj ostatni post w tym temacie - brak sil.

ip = "192.168.1.2"
bindOnlyConfiguredIpAddress = "yes"

wpisuje tak i ots offline...
a dodalem dnsa mojego ip

Back