• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Znikający PACC

Moqill

czejwone jabjuszko to ja!
Reaction score
22
Mój problem jest następnujący. Kupuje pacc i po reloagu nie ma pacca co mogę z tym zrobić?

Ale pacc sie zapisuje na koncie a nie na playerach :D

Jestem pewien bo sprawdzałem kilka razy. Jest 30 dni a później wywala free acounnt.

dziwne że szok. a dokładnie to próbowałeś debugować? w sensie że byś mógł sprawdzić jak to w bazie wygląda, kiedy znika, kiedy sie pojawia. A może acc be gęęęęsior coś przy tym majstruje? x]

Ogólnie nie widze żadnego racjonalnego rozwiązania. Bo w TFS na pewno nic nie było z tym zmieniane.

Debugowałem dokładnie znika pacc po tym jak w tibii (klient) otworze listę charów, jak ją wyłączę wtedy nie ma pacc. Pacc zawsze się dodaje bez problemu.

Jeszcze raz "skomplikowałem" :D TFS 0.3.3 włączyłem go ze starą bazą i to samo więc chyba to wina bazy

@edit
100 post xD

Jeszcze raz "skomplikowałem" :D TFS 0.3.3 włączyłem go ze starą bazą i to samo więc chyba to wina bazy

@edit
100 post xD

a dupa tam.

Kiedyś miałem to samo, to wina Gesior ACC, config-and-functions.php i jedziesz. :-)

Właśnie widzę :D Przeinstalowałem bazę i malina :D

Back