• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

11.11.11

Trzeba było głosować na Janusza Korwin Mikke (Nową Prawicę) w wyborach a nie teraz znowu każdy będzie płakał jak to jest źle i ile ten Pan Tusk naobiecywał a co do czego to znosi ulgi prorodzinne dla biednych ludzi i na dodatek zamierza znowu podnieść podatki. Ten marsz obrazuje jak pieprzone lewaki próbują nie dać dojść do głosu prawdziwej prawicy tworząc jakąś pseudo manifestację o nazwie "Kolorowej Niepodległej" mającej na celu rozpierdolić całe nasze narodowe święto zapraszając na nią pierdolonych szwabów i wszczynając bójki...

Zrobić wioskę z takiego święta... Sami jesteście sobie tego winni znowu głosując na kogoś z "bandy czworga". Jaki ten naród jest naiwny....

No to co zrobić więcej... Powitajmy kolejne 4 lata nędzy w tym kraju!

Uniosłem się troszkę... :P

Nie tylko u nas źle , jak wam tak się strasznie nie podoba Polska to po co tu piszecie? po co używaćie tego języka? po co tu mieszkacie?
Zapomniałem przecież tu 3/4 osób nawet 18 lat nie ma i wielkie poglądy i znawcy od wszystkiego , kurde jak tacy z was politycy to czemu nic nie robicie? : >

Jp - janusz palikot i bedzie wolne thc

Taaa gówno będzie. Mydlą nam gęby - a temat zielonego jest w Polsce ważny wśród młodzieży, bo mamy wiele pełnoletnich dzieci. I tym też próbują wykorzystać swoją szansę (-; .
Gdyby mogli posunęli by się o wiele dalej, no ale nie będę się na ten temat rozpisywał bo dla większości tutaj liczy się tylko legalizacja i tym kierujecie się głosując na polityków (chociaż i tak PO fałszuje głosy). Żyjecie w swoim maluteńkim świecie.

Nawet raperzy, śpiewając o zielonym trzepią na Was kasę i przecież doskonale wiemy (no ok, wie ten kto ma iloraz inteligencji na ponad przeciętnym poziomie) że tutaj nie chodzi o nakłonienie polityków do legalizacji a o samą sprzedaż ich pierdolenia o zielonym, bo to akurat w Polsce się sprzedaje jak dziwki w Rosji (-;.

Zasada takiego polityka czy rapera jest prosta: lubią to?, wpierdalają to gówno? - to nałożymy im pełny talerz, przecież ten temat jest taki ważny w tym kraju - podatki, ceny paliw - to interesuje dorosłego człowieka, zaś szczeniaka interesuje zielone i do tych grup trafiają, no przecież raper nie będzie śpiewał o cenach paliw, a polityka głownym mottem nie będzie obniżenie podatków, bo takie hasło ma każdy polityk - trzeba być lepszym i trafiać do szczeniaków którzy nie są w pełni świadomi tego co robią.

Last edited:
sorry ale gadasz z dorosłym czlowiekiem

Wiem, wiem.

Każdy trochę inaczej postrzega znaczenie "dorosły człowiek", dla mnie to np. człowiek inteligentny, dążący do jakiegoś celu w życiu.

I mniej więcej chodzi mi o porównanie, dorosłego człowieka z młodziakiem-szczeniakiem na marszu. :)

sorry ale gadasz z dorosłym czlowiekiem

Ta, który nie wie jak się liczy deltę -.-

@ Samme
Bardzo dobra wypowiedź, zgadzam się z tym w 100%
Ale to jest też wina, że w Polsce nie ma dobrego dużego alter rządu, w sensie opozycji, jak dla mnie jedyną sensowną partią było w miarę PJN (myślę, że byli tam ludzie, którzy byli w porządku z pis'u, nie jakieś odpadki z niego, ale właśnie ci ogarnięci :))

Hmmm ruch palikota, mi was jest kurwa żal poprostu jak na takie gówno głosujecie, tym właśnie potwierdzanie pogląd wielu osób, że prawo głosu powinno być od 26 roku życia lub conajmniej 21.

PO to gówno, jedyne co im dziękuje to orliki, ale oczywiście orlika zbudowali, ale bez oświetlenia to jest dopiero żal >.<, a miały być wszystkie z szatniami, boiskami do kosza itp. pfff po kij dwa boiska do kosza + szatnia, jak już lepiej dać oświetlenie by można było spokojnie do 24 napierdalać (tak, często tak graliśmy, bo większość osób, które przychodzą na te orliki, to niestety trzeba przyznać, że ludzie starsi w sensie tak 20-35 lat, bo w tym czasie inni melanżują lub napierdalają na kompie czy też przesiadują na fejsie.

@gameover99097

Myślę, że im się nie podoba system rządzenia tym zacnym krajem, a nie sama w sobie Polska, tutaj można śmiało zacytować Piłsudskiego "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy"

Wszystko co widze na polityce na forum tematycznych schodzi na zielone ^^.

@Samme
Uwierz mi że nie tylo zielone jest taie zajebiste, jaranie i inne bzdety, to nas nie interesuje, jeżeli chodzi o legalizację ja bym nie zagłosował ani przeciwko ani za, każdy kto pali to będzie palił, młody człowie pomysli jak o zakazanym owocu, ale jego wciągnie i w tym zostanie, legalizacja zakończyła by ten proces, palenia dla szpanu i innych gówien, tak jak było w holandi gdzie masa ludzi paliła, zalegalizowanie zmniejszyła to drastycznie, lecz tak naprawdę to są tylko ankiety, jeden sie przyzna, jeden nie, jeden dla jaj da że tak i itp. nie można określić czy gorsze czy złe, ale w przyszłości nie chciałbym by moje dzieci paliły... Co do wypowiedzi o Rapie, mają z tego siano ale uwierz mi że nie nawijają tylko o zielonym, mówią o problemach politycznych, o tym co się dzieje w Państwie, jeżeli chcesz mogę na PW przesłać Ci tytuły kawałków i uwierzysz mi że nie nawijają tylko o zielonym.

Co do tematu, uważam że to bardzo dobry materiał, ukazujący to co się dzieje w polityce tak jak i to co się dzieje na ulicy, w polityce jak to w polityce każdy jest warty samego siebie, znajomy był szoferem tych "wielkich polityków" mówi że robią se jaja z ludzi i trzepią na nas wielki hajs, a w mediach mydlą nam oczy, i pierdolą o tym że krzyż jest na ścianie, a co go to kurwa obchodzi? Nie mają większych zmartwień? Gospodarka pada, kryzys jeszcze większy a ten nam piepszy o krzyżu. To jest aż chore, potrafią tylko podwyższyć podatki, cenę paliw, spadek złotówki (to jednak banki) a nie potrafią zrobić czegoś DLA PAŃSTWA a nie dla siebie, jak tu więcej hajsu zarobić. Wszystko co tu się dzieje jest chore, ale cóż w takim Państwie żyjemy, każdą nową partię praktycznie niszczą już na starcie, a takie nie mają poparcia.

Co do p. Palikota i jego dobrym wynikiem, tai wynik uzyskał tylko dlatego że ludzi nie byli ani za PO ani PIS-em i po prostu na niego zagłosowali, oraz ludzie którzy posłuchali i czytali zasrane ulotki w których jest napisane co zrobią a huja robią, zawsze tak było i się to szybko nie zmieni.

@Potar
tu nie chodzi o to, że raperzy itp. nie pisza tekstów o polityce, ale o to, że największy sukces mają ci co piszą o zielonym ;/

[video=youtube;UZkGESioXjo]http://www.youtube.com/watch?v=UZkGESioXjo[/video]

Jest liroy i jest komercha. Polecam końcówkę klipu.

Według mnie jego partia i jego hasła(?) trafiały do mniejszości min. homo, palaczy zielska oraz do tych którzy nie wiedzieli na kogo głosować.

Dla szczeniaków hasło wolność zaczyna się i kończy na zalegalizowaniu marihuany. To jest jakaś kpina. Ja mówiąc o wolności mam na myśli, że jak np. Wejdę do samochodu to sam zadecyduję czy zapnę pasy, jak w przyszłości będę miał dzieci to sami zadecydujemy czego chcieliby się uczyć w szkole i po ile godzin lekcyjnych a nie tak jak jest teraz nakazywane po X godzin religii lub etyki i X godzin matematyki (tak samo z innymi przedmiotami.) To samo tyczy się lekarstw. Gdy wejdę do apteki to chciałbym mieć prawo kupić dowolne lekarstwo jakie chcę. Na jaką cholerę te recepty? Nasz rząd robi z nas debili, myśląc że my tylko czekamy na to żeby kupić lekarstwa na receptę i się nimi otruć. A jak faktycznie trafi się taki człowiek to w sumie dobrze - zawsze jednego idioty mniej. Przecież gdy człowiek będzie chciał się skonsultować z lekarzem na temat danego lekarstwa to i tak to zrobi. To samo tyczy się tej marihuany, ale nie o nią tutaj tylko chodzi - zrozumcie to wreszcie.

Mógłbym wymieniać więcej, ale po co ? Dla szczeniaków i tak wolność to marihuana i nic więcej. Dla mnie to jest osobiście chore, że DEBILE i MĄDRZY ludzie w wyborach mają po jednym głosie... Niestety w tym kraju mamy więcej debilów dlatego wyniki wyborów są takie jak widać. Dlatego nie popieram tej przeklętej demokracji.

Nie wiem kiedy ludzie wreszcie wpadna na to, ze tak znienawidzony przez nich w imie kulawego ustroju demokracji, autorytartyzm + wladza dziedziczna jest najlepsza do tej pory wymyslona forma sprawowania wladzy.

Dla szczeniaków hasło wolność zaczyna się i kończy na zalegalizowaniu marihuany. To jest jakaś kpina. Ja mówiąc o wolności mam na myśli, że jak np. Wejdę do samochodu to sam zadecyduję czy zapnę pasy, jak w przyszłości będę miał dzieci to sami zadecydujemy czego chcieliby się uczyć w szkole i po ile godzin lekcyjnych a nie tak jak jest teraz nakazywane po X godzin religii lub etyki i X godzin matematyki (tak samo z innymi przedmiotami.) To samo tyczy się lekarstw. Gdy wejdę do apteki to chciałbym mieć prawo kupić dowolne lekarstwo jakie chcę. Na jaką cholerę te recepty? Nasz rząd robi z nas debili, myśląc że my tylko czekamy na to żeby kupić lekarstwa na receptę i się nimi otruć. A jak faktycznie trafi się taki człowiek to w sumie dobrze - zawsze jednego idioty mniej. Przecież gdy człowiek będzie chciał się skonsultować z lekarzem na temat danego lekarstwa to i tak to zrobi. To samo tyczy się tej marihuany, ale nie o nią tutaj tylko chodzi - zrozumcie to wreszcie.

Mógłbym wymieniać więcej, ale po co ? Dla szczeniaków i tak wolność to marihuana i nic więcej. Dla mnie to jest osobiście chore, że DEBILE i MĄDRZY ludzie w wyborach mają po jednym głosie... Niestety w tym kraju mamy więcej debilów dlatego wyniki wyborów są takie jak widać. Dlatego nie popieram tej przeklętej demokracji.

Recepty są też po to, by ludzie nie mieli możliwości ćpania, tzn lekomanii, btw lekarz nie może sam sobie wypisać recepty, tylko musi to zrobić inny lekarz;] I wszystkie recepty są sprawdzane i kontrolowane dlatego gdy kupujesz lek to babka bierze od Ciebie recepte, a nie ją po prostu drze i wyrzuca.

Co do reszty postu to się zgodzę ;/
Hmm nie rozumiem w sumie na chuj mi wiedzieć jak DOKŁADNIE np. sklonować coś O.o, fajnie wiedzieć to dodatkowo, ale kurde, żeby robić to przez 5 lekcji i kończyć dużym sprawdzianem podczas gdy to się i tak nam nie przyda bo:
- nie ma możliwości prawnych by klonować coś
- na to trzeba mega skilla
- na to trzeba laboratorium

a tymczasem na informatyce robimy word'a >.< hmm html,c++ itd. myślę bardziej by się przydały gdyż taką wiedzę można od razu bezpośrednio WYKORZYSTAĆ i nie idzie to nam na marne, wiem wiem, że takie rzeczy to w technikum, ale cóż wybrałem liceum, tyle też, że liceum ponoć przygotować ma człowieka jako jednostkę gotową na podjęcie dowolnego kierunku studiów (przynajmniej teoretycznie) oraz ogólnie wykształconą, a wiedza powinna być dla nas użyteczna.
Problem w tym, że polskie szkoły są daleko w tyle, uczy się dużo o rzeczach bardzo zaawansowanych danych kierunków, ale ta wiedza jest czysto teoretyczne i nie dająca żadnych uprawnień czy "specjalizacji", tyle można sobie poczytać w wikipedii lub pooglądać na discovery, ale za oglądanie nie wystawiają ci durnego stopnia.

Ciekawe, to tak jakby uczyli nas w szkolę czegoś w typie "jak to jest zrobione", a potem jebud sprawdzianik

Ale to się nie zmieni przez mentalność ludzi, którzy rządzą tym krajem ;/

Recepty są też po to, by ludzie nie mieli możliwości ćpania, tzn lekomanii, btw lekarz nie może sam sobie wypisać recepty, tylko musi to zrobić inny lekarz;] I wszystkie recepty są sprawdzane i kontrolowane dlatego gdy kupujesz lek to babka bierze od Ciebie recepte, a nie ją po prostu drze i wyrzuca.

Ale to jest właśnie wolność. Nikt nie ma prawa zabronić ćpunowi ćpać. To jest jego sprawa czym on siebie faszeruje. Nie to, że jestem za tym, żeby ludzie ćpali, ale jeżeli ćpun będzie chciał ćpać to i tak znajdzie dojścia do tej chemii. Różnica jest tylko w tym czy będzie robił to legalnie czy nielegalnie.

Ale to jest właśnie wolność. Nikt nie ma prawa zabronić ćpunowi ćpać. To jest jego sprawa czym on siebie faszeruje. Nie to, że jestem za tym, żeby ludzie ćpali, ale jeżeli ćpun będzie chciał ćpać to i tak znajdzie dojścia do tej chemii. Różnica jest tylko w tym czy będzie robił to legalnie czy nielegalnie.

Zaczynasz powoli pisać to co inne kidy, jak typ chcę to niech sobię ćpa heorine, kokę, ziele, co tylko chce, jak chce umrzeć to eutanazja, no bo przecież jak będzie chciał to skoczy z bloku, albo z mostu albo coś.

To jest debilizm.

Właśnie ogranicza się pewne rzeczy by nie można było mieć do tego ŁATWEGO DOSTĘPU, żeby np. dzieci nie ćpały leków tak, wgl to co się czasem słyszy w wiadomościach, że jakiś głupi gimbus wjebał wszystkie lekarstwa z chaty i walczy o życie to już naprawdę, ja się kurwa z tego śmieje, no bo co? mam się kurwa rozczulać nad jakimś pierdolonym debilem co wpierdoli cokolwiek nie myśląc byle tylko być na haju?lol Współczuć można osobą co się uzależniły stopniowo, a nie wpierdalały byle co, byle kiedy i byle w jakich ilościach.

Co do eutanazji to nie powinna być legalna, bo człowiek w sytuacjach skrajnych czasem chce się zabić, ale jak już chce np. skoczyć czy coś to się powstrzymuje, al np. leżycie w szpitalu nagle macie doła to mówicie sobie, "ja chce do piachu" i co? lekarz robi to co chcesz, a czego byś w dłuższym czasie nie zrobił.
Jeszcze jest kwestia taka, że na STARSZE osoby ludzie by wywoływali presje, że po co żyją jak mogą sobie ładnie w szpitalu umrzeć?.. może nie mówią tego wprost, ale dają tak odczuć.

Dlatego w przeszłości jacyś mądrzy ludzie pomyśleli i ograniczyli dostęp do niektórych środków by nie każdy debil mógł z nich skorzystać.
Po za tym jak myślisz, popatrz na ten kraj, a popatrz jaki by był rozpierdol jakby jeszcze każdy chodził na haju? -.-

Back