Pomysl kurwa nie musisz nic wczesniej robic zeby ruszyc troche tym jebanym mozgiem i wykombinowac o co tutaj moze chodzic!!!!!
repped. Sie dziwie, ze mu odpisujesz jeszcze.
Pomysl kurwa nie musisz nic wczesniej robic zeby ruszyc troche tym jebanym mozgiem i wykombinowac o co tutaj moze chodzic!!!!!
Jak by chciał Ci pomóc to by to uczynił ale że jesteś zjebem to szkoda się wysilaćno ty dzieciaku nie fikaj ;] bo i tak cienki jestes... i nie bluzgaj bo masz poziom = 0 ;] a nawet funkcji ujemnej kozaku haha
arczieku said:szerlok witam
Pomożesz z tym skryptem =/ po specjalista bluzga juz na mnie a mi nie wychodzi i wywala błędy![]()
o kurwa ja nie wyjechałem pierwszy z morda do kogos doswiadczonego ;] nara ;] a nie bede sobie pozwalał na takie teksty co do mojej osoby
local config =
{
storage = 1111,
item = {2160,10},
level = 80
}
function onAdvance(cid, skill, oldLevel, newLevel)
local storage = getPlayerStorageValue(cid, config.storage)
if (skill == SKILL__LEVEL and newLevel == config.level and storage == -1) then
doPlayerAddItem(cid, config.item[1], config.item[2])
doPlayerSendTextMessage(cid, MESSAGE_INFO_DESCR, "Congratulation! You got 10 crystal coins")
setPlayerStorageValue(cid, config.storage, 1)
end
return true
end
no nie jąsnie pan tu sie przychodzi o pomoc a nie po to zeby sie zapytac i zostac zjechanym za to.... ale widze ze nie ma tutaj osób ktore miałyby coś do powiedzenia konkretnego
no nie jąsnie pan tu sie przychodzi o pomoc a nie po to zeby sie zapytac i zostac zjechanym za to.... ale widze ze nie ma tutaj osób ktore miałyby coś do powiedzenia konkretnego
Brak funkcji 'addPlayerItem'.
Uzyj doPlayerAddItem ;]
Ok masz to
local config =
{
storage = 1111,
item = {2160,10},
level = 80
}
function onAdvance(cid, skill, oldLevel, newLevel)
local storage = getPlayerStorageValue(cid, config.storage)
if (skill == SKILL__LEVEL and newLevel == config.level and storage == -1) then
doPlayerAddItem(cid, 2160, 10)
doPlayerSendTextMessage(cid, MESSAGE_INFO_DESCR, "Congratulation! You got 10 crystal coins")
setPlayerStorageValue(cid, config.storage, 1)
end
return true
end
Niektórzy już bardziej cofnąć się nie mogą ;D