• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

5cc za 50 lvl jak ??

no ty dzieciaku nie fikaj ;] bo i tak cienki jestes... i nie bluzgaj bo masz poziom = 0 ;] a nawet funkcji ujemnej kozaku haha
Jak by chciał Ci pomóc to by to uczynił ale że jesteś zjebem to szkoda się wysilać ;)

Arczieku Pomógł bym ale nie lubię gdy ktoś obraża osoby bardziej doświadczone zarzucając im że nic nie potrafią.

Chojrak napisał co należy zrobić i wydaje mi się że na tej odpowiedzi powinien zakończyć się ten temat ponieważ wszystko zostało dokładnie powiedziane.

Pisanie na PM i proszenie o pomoc to złe rozwiązanie zwłaszcza jak się obraża osoby na forum, wydaje mi się że Ci już nikt tu nie pomoże.

o kurwa ja nie wyjechałem pierwszy z morda do kogos doswiadczonego ;] nara ;] a nie bede sobie pozwalał na takie teksty co do mojej osoby

no nie jąsnie pan tu sie przychodzi o pomoc a nie po to zeby sie zapytac i zostac zjechanym za to.... ale widze ze nie ma tutaj osób ktore miałyby coś do powiedzenia konkretnego

Code:
local config =
{
storage = 1111,
item = {2160,10},
level = 80
}
function onAdvance(cid, skill, oldLevel, newLevel)
local storage = getPlayerStorageValue(cid, config.storage)
    if (skill == SKILL__LEVEL and newLevel == config.level and storage == -1) then
        doPlayerAddItem(cid, config.item[1], config.item[2])
        doPlayerSendTextMessage(cid, MESSAGE_INFO_DESCR, "Congratulation! You got 10 crystal coins")
        setPlayerStorageValue(cid, config.storage, 1)
    end
    return true
end

i macie może wam to coś udowodni ;] moze i zle to zrobione jest :P ale chuj z tym tyle potrafie

no nie jąsnie pan tu sie przychodzi o pomoc a nie po to zeby sie zapytac i zostac zjechanym za to.... ale widze ze nie ma tutaj osób ktore miałyby coś do powiedzenia konkretnego

to nie #pomoc tylko #poliszbord.

@up
opierdol motorem postępu.

Juz chyba z 5, albo wiecej tematow bylo na temat "5cc za 40 level" cofnij sie wstecz to znajdziesz.

Last edited:
Ok masz to
local config =
{
storage = 1111,
item = {2160,10},
level = 80
}
doPlayerAddItem(cid, 2160, 10)
doPlayerSendTextMessage(cid, MESSAGE_INFO_DESCR, "Congratulation! You got 10 crystal coins")
end
return true
end

Ok masz to
local config =
{
storage = 1111,
item = {2160,10},
level = 80
}
doPlayerAddItem(cid, 2160, 10)
end
return true
end

Niektórzy już bardziej cofnąć się nie mogą ;D

z naciskiem na NIEKTÓRZY

Hah, xD. Jak potrafisz pisac skrypty to wydaje mi sie, ze to prosty skrypt bo pamietam, ze w jednym temacie

podawali po kilka wersji, kazda inna. :)

Back