• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[7.6-7.92-8.0] Ankieta o ots

Pod jaką wersję klienta?

• Total voters
    43
Status
Not open for further replies.

Erevius

It Was A Good Day
Reaction score
7
Jakiś czas temu rozpocząłem pracę nad OTSem. Prawdziwy OTS z klimatem RPG(nie mam na myśli tylko low rate i questów w stylu idź zabij i weź ze skrzynki).
Aktualnie OTS bazuje na przerobionym (i wciąż edytowanym) silniku 7.6 Avesta. Jednak dręczy mnie wciąż pytanie:
Gdyby OTS wystartował w trzech wersjach klienta - 7.6, 7.92 oraz 8.0 - to na jakim byście z chęcią zagrali. Nie proszę o komentarze w stylu "ots i tak nie wypali, nara", tylko szczerą opinię. Mapa OTSa jak i questy są już w około 35% porobione pod 7.6 lecz wciąż jestem w stanie zmienić klienta!

Last edited:
A ja bym pograł na 7.5, 7.6 , w dupie mam addony i inne bajerki.

7.6 lub 7.92 :D albo 7.81 najlepiej Darkonia i git mapa sadteam i jazda :D

7.4 najmniej botow , bez rozdzek itd , a z tych co podałes to 7.92

Niestety pod wersję 7.4 nie umiem za dobrze mapować. Nie znam dokładnie tego klienta i nie wiem jak ładnie zdobić etc. Co innego w klientach wymienionych powyżej.
Może jak już ots będzie stał <ten pod 7.6> to dodam kolejny świat 7.4 lub 7.92 :P

Niestety pod wersję 7.4 nie umiem za dobrze mapować. Nie znam dokładnie tego klienta i nie wiem jak ładnie zdobić etc. Co innego w klientach wymienionych powyżej.
Może jak już ots będzie stał <ten pod 7.6> to dodam kolejny świat 7.4 lub 7.92 :P

Jebnij na 7.6 z mapką armoni.

Jebnij na 7.6 z mapką armoni.
My tu mówimy o "naprawdę prawdziwym" serwie RPG. Niski mnożnik doświadczenia, trudne zadania i fajny klimat. Mapa musi być własna (i już nad nią pracuję od dłuższego czasu). Żadnych mapek armoni etc...

ale na 7.6 boty na sdki sa ;<
Na OTS będzie ostry nadzór znających się na rzeczy GM'ów.
Na forum wstawię dział raportów, gdzie każdy będzie mógł umieścić filmik lub inny dowód oszustwa.
A tak w ogóle, gdy ots już będzie stał, to planuje kogoś zatrudnić aby przerobił go na 7.72 (nowsze silniki graficzne i mniej botów).
Nie robie OTSa dla kasy (jeżeli w ogóle będę jakąś dostawał), więc nie pozostawię go tak poprostu :P

Last edited:
Na OTS będzie ostry nadzór znających się na rzeczy GM'ów.

widze ze juz edytowales , a beda jakies szkolenia ? jesli maja byc wysoko wykfalifikowani , moze tez zalapal bym sie na szkolenie i znalazl prace na jakims tibijskim swiecie

No nie wiem, nie ustalajmy zbyt pochopnie. Mówiłem tu o moich kolegach :>
Zresztą trzymajmy się tematu :P:P:P

Widzę, że 7.6 bije resztę :P

Zaciekawiło mnie że masz wenę na stworzenie serwera, aby ci jej nie psuć nie będę ci przypominał o wszystkich błędach acc(dostęp do bazy), błędach w silniku (bugowanie crashowanie) bo na pewno nie będzie graczy którzy będą mieli zamiar pobawić się z twoim serwerem...yronia, takie realia

Status
Not open for further replies.
Back