[video=youtube;tIUCyNg_sjA]http://www.youtube.com/watch?v=tIUCyNg_sjA[/video]
bo ja tak
szkoda, ze 4 komendy tylko pokazalem ale filmik i tak za duzo juz wazyl, jutro wrzuce filmik z pelna funkcjonalnoscia skryptu 
bo ja tak
E tam w NG Bocie też tak robiłem, bo elf nie działał mi nigdy jakoś na głupiej viscie ;/
A wy jak to robicie?![]()
ja zaczalem grac w tibie w 2001 roku i nadal mnie do niej ciagnie bo pvp jest przecudowny.
a ty widocznie w tibi zawsze byłeś życiową porażką proszaca o fri itamy. nie dziwie się dlaczego już w nią nie grasz.
my tego już nie robimy ponieważ ty jesteś opóźniony w tym o kilka dobrych lat a nam się już to po prostu znudziło.
ja zaczalem grac w tibie w 2001 roku i nadal mnie do niej ciagnie bo pvp jest przecudowny.
a ty widocznie w tibi zawsze byłeś życiową porażką proszaca o fri itamy. nie dziwie się dlaczego już w nią nie grasz.
a czemu by nie? fajnie sie poorać.jak można grać w tibie dla przyjemności
jak na razie ogarniam na klasikowym klasika aka classic.otserv.net, chcialem na brutal warsa przejsc, ale jak zobaczylem, ze jedyne expowisko wolne to bugi pod carlin, a potem jeszcze tam wbiły 2 osoby to se dałem spokój ;dBtw Azi gdzie zazwyczaj orasz to może bym poorał czasem z Tobą xD