Cast system invalid account name

Discussion in 'Support' started by andjelo96, Dec 2, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Hello everyone , till yesterday mine cast system worked perfectly , now this morning i added war system with emblems to my tfs 0.4 rev 3777 and war system works pefectly and cast aint , I means when i enter without acc/pass it says invalid account name
    so the thing i did is I dropped all table and made new one , cuz i had some errors with house , and after that i think it fucked up smth.. So if you got idea what should be the problem i hope you will help me , here are some images of these , also I dont have any bugs in console !
    Screenshot / in-game
    Screenshot / after i try enter in-game

    bump

    BUMP
     
    Last edited by a moderator: Dec 7, 2017
  2. ond

    ond Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    2,520
    Likes Received:
    333
    Best Answers:
    10
    Have you altered something related to protocollogin or protocolgame when adding the war system?
     
  3. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    No.
     
  4. ond

    ond Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    2,520
    Likes Received:
    333
    Best Answers:
    10
    Hard to tell, any protocol files at all? What functions did you change which are/were holding information about the casting system?
     
  5. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    didnt touch aany files that cointains cast system , as i said you i just install war system and compiled my ot , before that i deleted acc manager through mysql database and after that not works.. says invalid acc on 1/1 or just by pressing enter
     
  6. ond

    ond Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    2,520
    Likes Received:
    333
    Best Answers:
    10
    That sounds weird. Then I don't think I can help you, sorry.
     
  7. WibbenZ

    WibbenZ Support Team Support Team

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    5,996
    Likes Received:
    1,046
    Best Answers:
    210
    A good point to start at is posting the src before you made the changes and after.
    If you don't have the prev. src then revert the changes and make sure it works so we can find the problem.

    We can't guess what cast system or war system or even TFS source you are using, by the age of 0.4 3777 there are plenty of "unique" sources.
     
  8. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Well i can give you mine sources but only in private chat , so you can take a look :p
     
  9. WibbenZ

    WibbenZ Support Team Support Team

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    5,996
    Likes Received:
    1,046
    Best Answers:
    210
    Well thats not what the support boards are for.
    If you are looking for support from one person you should try the jobs section insted and pay for it.
    But if you wanna upload the code most of us can help you out if we have time.

    We can't do anything here on the support board if you just wanna PM the code to certain people, sorry.
     
  10. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Well i can give you sources in private so u can answer me here on support board how to and what to do , i dont want to like 100 + peoples use my sources code , even you know that war system isnt free and its paid. so i dont really want everyone have my sources .
     
  11. WibbenZ

    WibbenZ Support Team Support Team

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    5,996
    Likes Received:
    1,046
    Best Answers:
    210
    Well either you post it here or you create a jobs section.
    You can't just send it to certain people if you want a fix - since it's for free.

    Closing this thread, either PM me and be ready to post the source code or create a thread in the jobs section.
     
    Okke and andjelo96 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...