• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Da się wyciągnać grafiki z Pokemon Klienta?

Status
Not open for further replies.
Chojrak jest jedym z bardziej doświadczonych użytkowników tego forum, dlatego pytam czy ktoś da radę to ominąć poza nim, wynikło to niestety z tego że Chojrak nie udostępni mi ich. Więc szukam kogoś kto dałby rade.

MUHAHAHhahahahah ;d.

Chojrak jest jednym z bardziej doświadczonych użytkowników w tym dziale(przepraszam jeśli kogoś uraziłem), dlatego pytam czy ktoś da radę to ominąć poza nim, wynikło to niestety z tego że Chojrak nie udostępni mi ich. Więc szukam kogoś kto dałby rade.

Lol xD

Chojrak jest jednym z bardziej doświadczonych użytkowników w tym dziale(przepraszam jeśli kogoś uraziłem), dlatego pytam czy ktoś da radę to ominąć poza nim, wynikło to niestety z tego że Chojrak nie udostępni mi ich. Więc szukam kogoś kto dałby rade.

To, ze mam te grafiki to nie znaczy, ze nie jestem noobem?

C'nie chlopacy?

Last edited:
Chojrak, nie daj sie prosić o te grafiki.
Proszę o pomoc.

Czy ktoś napisał że jesteś noobem?
Nie daj się prosić. Przeicież i tak ich nie uzywasz .:)

pomoc a gotowiec to dwie różne sprawy :)

Grafiki może i gotowe(zresztą i tak chojraka nie złamię), ale zapewne wiesz ile jeszcze będzie pracy nad samą mapką i skryptami?

gdyby mu nie zależało to by ich nie trzymał :P

Mam na dysku pelno rzeczy, na ktorych mi nie zalezy, ale je trzymam. Moze sie kiedys przydadza do jakiegos szantazyku :D

gdyby mu nie zależało to by ich nie trzymał :P

Przeczytaj cały temat, pytałem go czy są dla niego warte, ale napisal że nic dlatego teraz go prosze chodź i tak wątpie zebym to dostał. Bo chojrak ma Twardą ambicje. Dlateg licze na pomoc kogos innego.

Przeczytaj cały temat, pytałem go czy są dla niego warte, ale napisal że nic dlatego teraz go prosze chodź i tak wątpie zebym to dostał. Bo chojrak ma Twardą ambicje. Dlateg licze na pomoc kogos innego.

ciekawe do ilu się doliczysz :)

ciekawe do ilu się doliczysz :)

na tym forum ciężko na coś się doczekać, lecz jest jeden plus jak już BYM się doliczył to było by to od kogoś doświadczonego. Na innych forach takiej możliwości nie dostane.

Może zacznij swój nowy post (spam) słowem: Ile?.
I może coś tknie Chojraka i ci sprzeda :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back