• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

dedyk pod evo

Dobre, zapomniałeś dopisać że wielu z nich grało na XLOGU NA TRAINACH.

Jeśli chcesz serwer z dobrą administracją to w zupełności starczy Ci vps w hosteamie Hosteam - Serwery VPS oczywiście z opcją OCHRONA PRZEZ DDOSAMI.
Chyba tylko na jednym otsie miałem xlog na trainach i to nie swiadomie kolego :)
Jeżeli chce całkowicie wyeliminować ddosy to tylko otos.pl tam jest admin który wszystko ogarnie.

znajomy miał tam server ale xav duzo sobie liczył za anty ddos

A tam pierdolicie ,że jak się ma dużo osób to odrazu ataki , ja mialem balgania.pl i gralo po 250+ osob i nikt mnie nie atakowal ,a jak tak to nie wiem bo mialem zajebiscie zabezpieczone :D przez superancką firme - LeO : d

Ataki = Nie koniecznie Doss ..
Teraz jest tyle sposobów na lagowanie =/

któren hosting ma najlepszą ochronę przed ddosem? server4you ma niby nieogarniczony bandwith, czy jest mozliwosc zddosowania?

chyba nie ma na tyle skutecznej metody przed ddos, najwyżej możesz mieć coś jak rozdzielanie ruchu między serwerami, ale to potrzebna większa ilość maszyn

Ataki = Nie koniecznie Doss ..
Teraz jest tyle sposobów na lagowanie =/
Tak tylko że jeżeli to nie atak DDoS, to raczej nic innego niż błędy na serwerze, typu skrypty czy różnę dodatki na stronie powodujące "zawiechy". Oczywiście są ataki są inne, ale zwykły śmiertelnik raczej tego by nie wykonał a na pewno nie pierdolił by się z otsami jak by dysponował czymś innym.
któren hosting ma najlepszą ochronę przed ddosem? server4you ma niby nieograniczony bandwith, czy jest możliwość zddosowania?
Nie ograniczony bandwith nie oznacza ze DDoS cie nie dotknie, nawet to nie jest z tym związane, zwykle ataki pod którym otsy się kładą to UDP Flood jest to protokół bezpołączeniowy który ci "wysyca" łącze przez co odcina cię od sieci. Akurat s4y jest bardziej podatne niż OVH, jeżeli chodzi ci o dobrą ochrone przed atakami DDoS czy innymi śmieciami to polecam ci: link w ewentualności ucieknij do hosteam jak każdy.
chyba nie ma na tyle skutecznej metody przed ddos, najwyżej możesz mieć coś jak rozdzielanie ruchu między serwerami, ale to potrzebna większa ilość maszyn
Ze strony software oczywiście możesz się obronić przed atakami na usługę np. apache jak ktoś cie biję jakimś ab czy slowlorisem, ale jeżeli chodzi o atak udp flood to nie ma możliwości obrony, żadne regułki nie zablokują klasycznego udp DDoS, słyszałem też o takim czymś jak "przekierowywanie" DDoS na inny serwer, ale to jest nierealne moim zdaniem. Więc jeżeli chcesz mieć ochronę przed DDoS to ratuje cię tylko i wyłącznie hardware, łącze ci także nie pomoże. Owszem jak zapodasz sobie kilka Gbps to byle UDP nie złoży.

Jeżeli komuś się tego wyżej nie chce czytać lub nie rozumie, to tak jeżeli chcesz aby cie DDoS nie ubił to:
http://cuddihosting.pl/

Oczywiście cena == jakość.

Last edited:
Na pewno nie VPS, tylko dedyk ale myślę ze przygotuj ok. 500 zł/msc. (nie orientuje się)
Napisz do nich może ci odpowiedzą.

Nie wiem po co te pytajniki ?
Takie firmy mają zapory chroniące całą sieć, bez potrzeby wykupuwania własnych zapór.

Również złóż formularz o wycenę takiego samego serwera do CuddiHosting, i wybierz konkretny serwer.

//dodam ze w HosTeam przygotuj kwotę * 12 msc, bo minimalna umowa to na 12 miesięcy.

Last edited:
Back