• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Graviawww Pytanko

zaneria hoster

Monte :)
Reaction score
5
Witam, mam do was jedno pytanie. Czy ludzie bardziej wolą grać w gry na przeglądarke ala margonem.pl/my-fantasy.net, czy raczej wola coś typu travian.pl/plemiona.pl?

tutaj chyba tibia wygrywa ;)

ale więcej spotkałem osób grających w np. plemiona.pl, bo tamtych to nawet nie kojarzę.

Jeżeli gra jest wciągająca i nie trzeba wysyłać smsów, ładna grafika na stronie to raczej wszystko jedno. Co do wyboru to zależy od jednostki ja osobiście wolałem kiedyś pograć w my fantasy bo tam bardzo dobrze rozkminili PvP, i nie trzeba było wydawać kasy żeby normalnie pograć.

ja tam gram w co popadnie, no, ale margonem przyznam, ze byl fajny =d

Według mnie bardziej ich przyciągnie mini-akcja jak w mfo i margonem, niż statyka jak w plemionach i travianie.

Last edited by a moderator:
To zalezy, jak zrobic prosta gre mmorpg to moze i bedzie miala graczy, ale pamietaj, ze masz juz spora konkurencje.
Mnie osobiscie takie gry browserowe jak Travian czy Plemiona juz nie kreca...

Back