[Guide] How to take Ingame images properly

Maltexor

Intermediate OT User
Joined
Mar 9, 2014
Messages
214
Reaction score
31
Location
Germany
I use a Normal Account no GM/GOD or something :D and at graphics my lightning is 0% xD


Only at Caves it works.. like here



Can i set the Time on TFS so its Night and Day?
 
Last edited:

Peroxide

Gone since January 2018
Joined
Aug 22, 2008
Messages
10,351
Reaction score
1,908
Location
New Zealand
I use a Normal Account no GM/GOD or something :D and at graphics my lightning is 0% xD


Only at Caves it works.. like here



Can i set the Time on TFS so its Night and Day?
Source Edit's I assume would allow you to, but quite a bit of effort. I am hoping one day there'll be a talkaction to control the time
e.g /time 2032 would set the time to 9.32pm in tibia (somewhat dark I guess)
@Mark
 

Maltexor

Intermediate OT User
Joined
Mar 9, 2014
Messages
214
Reaction score
31
Location
Germany
Now it works...i needed to change graphic's at login Screen before i log in lol..


EDIT: Or not hmm..sometimes it works sometimes not..
 
Last edited:

RazorBlade

Retired Snek
Joined
Nov 7, 2009
Messages
2,030
Reaction score
589
Location
Canada
Source Edit's I assume would allow you to, but quite a bit of effort. I am hoping one day there'll be a talkaction to control the time
e.g /time 2032 would set the time to 9.32pm in tibia (somewhat dark I guess)
@Mark
I feel the need to revive this thread to tell you that 2032 is 8:32 not 9:32 <3
 

Webtimize

Pro Grammer
Joined
Oct 3, 2011
Messages
484
Reaction score
149
Location
The Netherlands
If you want to give your screenshots a little more dynamic, you can make a gif from it instead of a static image. I've used Gyazo GIF for this, and it gives pretty neat results.


Nyeees, very necro but also very sticky
 
Top