• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Internet - problem

Jak bym mogł UPC czy jakąś vectre to by było zajebiście niestety nie mogę u mnie tylko neostrada z zawrotną prędkością 7 mb!!!!! za jedyne 80 zł!!!

Ja mam centrale z 2 km więc na bank nie to.
Po drugie neo płaci co rok chyba już kary za obciążanie serwerów itd.
Jednym słowem lecą w chuja!

Zauważ że UPC obsługuje może z 15% Polski a neo dociera prawie wszędzie.
UPC Polska Warszawa - mapa zasięgu
15% to owszem, 3 lata temu.

marcinek99097Jak bym mogł UPC czy jakąś vectre to by było zajebiście niestety nie mogę u mnie tylko neostrada z zawrotną prędkością 7 mb!!!!! za jedyne 80 zł!!![/quote said:
W UPC za 50mb płacę 60zł.

Tak więc współczucia dla osób, które nie mogą mieć UPC ;<

Jak bym mogł UPC czy jakąś vectre to by było zajebiście niestety nie mogę u mnie tylko neostrada z zawrotną prędkością 7 mb!!!!! za jedyne 80 zł!!!

80 zł za 7 mb? Ja płacę około 80 zł w Liveboxem ( 10 zł wliczone już w to 80 zł), ale za 20 mb. Niezłe umowy negocjujesz.

Problemów żadnych, a korzystam z Neostrady już dobre kilka lat. Prawda jest taka, jak dbasz, tak masz. :- )

Ani vectra ani upc nie jest dostępne w mojej miejscowości.
Te przerwy w działaniu neta są denerwujące..

@Feren kurwa wszyscy mają problemy z neo a Ty nagle wyskakujesz jaka ta neostrada jest sweetaśna!
Idź się jebni w łeb.
To nie była na mnie umowa to rzecz pierwsza po drugie mam z jakąś suką co nie wie co to modem negocjować umowę ? Tam pracują ludzie bardziej pojebani niż na PB!

Neostrada to najgorszy syf na rynku jednak to że netia itd muszą jebać się na ich serwerach to wiesz...
Vectra czy UPC to luz bo to nie jest z tego co wiem na tych "serwerach".

Idź się jebni w łeb.

Dobra, rozumiem stary... wkurwiles sie, ale powiedz... powiedz mi...
dlaczego go kurwa obrażasz? :S
Może naprawdę nie ma problemów z internetem, może ma dobre łącze z Neo.
Nie byłeś u Niego na chacie, nie sprawdzałeś mu kompa.
Nie wiesz.

Bo czytam jego posty i 3/4 chce komuś dojebać.
Wątpię że ma dobre łącze neostrady no ale ok niech mu będzie i te jego negocjacje z neostrada..
Zresztą jebie mnie to ;d bez spin xd

Back