• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Jak Myślicie czy,,,,?

Status
Not open for further replies.

Tuchol

falania.com
Reaction score
14
Jak Myślicie czy kiedy zgłoszę pewny incydent (bezprawne wykorzystywanie zdjęc osób prywatnych) to oni są w stanie zablokować serwer?

Znając polskie prawo za rok pewnie zamkną im serwer. Widziałem Tuchol i nie widzę w tym nic śmiesznego, więc chyba nie masz się czym przejmować.

wiesz ja tam się siebie nie wstydze tylko troche denerwuje mnie taki idiota

Jak Myślicie czy kiedy zgłoszę pewny incydent (bezprawne wykorzystywanie zdjęc osób prywatnych) to oni są w stanie zablokować serwer?

Jeśli paragrafik jest to jak najbardziej. Chodziło ci raczej o strone.

A o co biega?

Last edited:
Nikt bez Twojej zgody nie moze udostepniac Twoich zdjec.

Ehh wiesz jak to jest ;p
Nawet jeśli nie udzielisz komuś zgody to myślisz, że ich nie wrzuci?

HTML:
http://forumprawne.org/prawo-karne/39119-wystawianie-zdjec-w-miejscu-publicznym.html
tak sobie szukalem

Tak, ale jesli ktos jest konsekwetny moze wytoczyc proces z powodztwa cywilnego o odszkodowanie i zawsze jakas kase mozna wyciagnac.

bezpodstawne publikowanie twoich zdjęć przez inną osobę jest wykroczone z prawem,
musiałbyś wyrazić na to zgodę :$

Tak, ale jesli ktos jest konsekwetny moze wytoczyc proces z powodztwa cywilnego o odszkodowanie i zawsze jakas kase mozna wyciagnac.

Jak dostaniesz grosza to się ciesz, w Polsce takie przypadki są nikłe.

nie chodzi mi o pieniadze wystarczy ze nie wiem ovh zablokuje mu serwer czy cos

xD Sasir go wjebał na swoją stronę lookajcie iriana.net :P

No wiesz jezeli znasz osobe ktora zdjecia zamiescila to wszystko jest mozliwe, zawsze mozna jeszcze tej osobie najebac xD

Jezeli on go nie usunie to musza zablokowac wedlug polskiego prawa.

wiesz są inne sposoby tylko na razię chciałbym się coś dowiedzieć o tych prostych (legalnych) ;p
z resztą ja nie jestem takim idiotą żebym np jego zdjęcie na swoją strone wrzucić itp

Serwera mu nie zamkną bo nie Ty wybierasz sobie "karę" za używanie Twoich zdjęć (jeśli dobrze zrozumiałem, że to miało miejsce) ale jeśli zgłosisz to i koleś przez pół roku do roku nie usunie tego z serwera to możesz dociekać się jakiegoś odszkodowania czy coś tam, ale to że zamkną mu przez to jakiś serwer to zapomnij...

tuchol.jpg

Za zdjęcie takie zamieszanie?

#
to mi też załóż sprawę w sądzie, bo wkleiłem twoje zdjęcie na forum ohh...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back